sauliagele parašė:
Valstybinej? Nes as tai nemokejau ne cento ir net nebuvo uzsiminimo apie pinigus...
Man irgi darys tyrima ir dar paklausiau ar reiks moket, sake nemokama procedura ☺ kazkaip visose istaigose skirtingai..
sauliagele parašė:
Valstybinej? Nes as tai nemokejau ne cento ir net nebuvo uzsiminimo apie pinigus...
Man irgi darys tyrima ir dar paklausiau ar reiks moket, sake nemokama procedura ☺ kazkaip visose istaigose skirtingai..
RMrb parašė:
Taip.. zodziu pries mokedama dar pasiklausiu kodel taip
Kažin kur reik sužinot ar mokama ar ne? Valstybinėse ligonių kasose?
Prieš du metus reikėjo sumokėti kelis €. Jei būtų neišaugę tai taip ir liktų, bet kadangi man išaugo tai dar apie 10 € vėliau reikėjo damokėt 🤔
Lobelija parašė:
Kažin kur reik sužinot ar mokama ar ne? Valstybinėse ligonių kasose?
Prieš du metus reikėjo sumokėti kelis €. Jei būtų neišaugę tai taip ir liktų, bet …
Raso kad kompensuojama 100% ligoniu kasu
rugeveja parašė:
Idomumo deliai metru pasimatavauPas mane 102, bet kaip jums sunku su 105? 🤔Nes as to pilvelio kone net nejauciu nei miegant, nei vaikstant ar ka darant, man jis…
Ugis mano 170cm. Bet jis mano toks issokes labai i prieki kai
arbuziukas prikabintas 😁 pavydziu as jums 😊
Naujokelee parašė:
170cm. Bet jis mano toks issokes labai i prieki kai
Oho puzas
pas mane 118,bet 2
Reemigrante parašė:
Oho puzas![]()
pas mane 118,bet 2
Cia mano pacios ugis ne pilvuko
Naujokelee parašė:
Cia mano pacios ugis ne pilvuko![]()
Ne visi diena mato, galvojau pilvas tooooks issokes i prieki
alawrute parašė:
Tai jus man pasakykit pagulejot vonioje ir kaip jus paskui is jos issiropsciat?nes as sakau jei atsigulciau viskas ir likciau gulet kol kranas neistrauktu
![]()
Kazkaip nebuvo sunku, vandeny svoris maziau jaucias ar kaip ten
Man vienas sunkesniu uzdaviniu lovoj apsiverst nuo sono ant sono, va cia noretusi kokio stumoklio pagalbinio
rudagazele parašė:
Aš visgi susitaikiau, kad pilvas didėja ir dar padidės, tai užvakar nusipirkau įkišamus batus, kitus su raišteliais nukišau į sandėliuką... O vakar paltuką baisuokl…
Man jau visi nestuminiai rubai igryso... As jau laukiu, kai grysiu i save ir eisiu shopintis
Sakiau visus nestumo rubus ismesiu lauk
jurban parašė:
Sveikos, merginos. Padare cezari vakar, Paula mano 1994 gr, ugio nepasake, dar db nezinau, siandien isveze is Panevezio i Santariskes del kraujo skrandukyje. Padeti…
Linkiu greito pasimatymo su dukryte ir daug sveikatos abiem
Atrodo ka tik visos laukem 12 sav. echo, o dabar jau skaiciuojam kelias likusias savaites iki gimdymo... koks kelias nueitas...
Inguciuxx parašė:
Tamiflu nesciosioms negalima.
Tamiflu galima nesciosioms, pati pries menesi geriau. Vilniaus Antakalnio ligonineje gydytoja skyre, o Antakalnio gimdymo namuose patvirtino, kad tikrai galima.
Naujokelee parašė:
Ugis mano 170cm. Bet jis mano toks issokes labai i prieki kai
Nera ko pavydeti, nes visi su savais negalavimais ir dziaugsmais 😊 Kiek jau cia beliko
Man siandiena va kazkodel pamaudzia pilva ir nugara, nestipriai, ne skausmas, bet visa diena toks nemalonus jausmelis. Tikiuosi ryt praeis issimiegojus
1 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai