2019.05.29 21:54 (prieš 7 m.)
Nepasimetusi parašė:
Man irgi pupso pilvas, dar ir 4 kg like. Nemanau kad dar trauksis kas nors.. Pradejau grieztai mityba ziuret, salotas gamintis, bandeliu nebevalgau, pasivaiksciojim…
Žodžiu, aš buvau pas ginekologę šiandien, ji gimdymo skyriaus vedėja tai pažiūrėjo viską atidžiai ir echoskopu, ir ant lėktuvo gavau sėst, nes aš atskiras atvejis buvau: sunkiai traukės gimda ir krešuliukai nesivalė ilgai, po gimdymo ant lašelinių buvau 3 dienas, tai dažnai ėjau echoskopuotis. Tai reziumė taip, kad jau išgijau pagaliau, viskas išsivalė gimdoje, ir gimda susitraukė pilnai, net per gerai (ačiū korsetui), o tas pūstas pilvas jau dėl išsitampiusių tiesiųjų raumenų ir aišku priaugtų kilogramų, čia padės tik geras sportas ant pilvo, geriau su trenerio pagalba, jei būtų gimda nesitraukus jau reikėtų korseto ir vaistų kažkokių...Jokių dietų sakė negalima laikytis specialiai, kad nedingtų pienas. Dar sakė būtinai saugotis su vyru, nors ir nėra mėnesinių, jų gali ilgai net nebūt, gimda pilnai pasiruošusi, tai geriau nepakibt, kol organizmas neatsistatęs ir čia mitas, kad kol maitini, nepastoji, daug atvejų praktikoje, kai pastoja. Ant lėktuvo paaiškino dėl ko gali skaudėt santykių metu, tai ten atsiremia į gaktinę sąvaržą, dar su ranka parodė, tai tikrai žiauriai nemalonus jausmas ir skauda tuo pačiu, sakė prasiskiria kažkaip ten po gimdymo ir paskui moterys šokinėja vyrui įėjus, o kai kaklelį tikrino, tai nejaučiau skausmo, vėliau turėtų praeiti viskam reikia laiko...Nu ką reiks sportuot, maniškis nemiega ilgai vežime max valandą, tai daug kilometrų nenueisiu, reiks prie teliko presą daryt, kol gultuke guli