2020.09.12 00:36 (prieš 5 m.)
Maniškis tai dabar mane vis tempia kur nors arba už rankos ima, arba už rūbų tiesiog ir vis rodo kažką. Arba taip pat visur lipa, bet kažkaip negriūna. Kai pajaučia, kad negali nulipti, mane šaukia. Ant wc irgi lipa ir vandenį nuleidineja. Ant katino kraiko dėžės užsilipa, kad kriauklę pasiektų. O virtuvėj geriausia atsidaro indaplovę ir ant jos durelių kaip ant laiptelio atsistoja, kad matytų stalviršį. 🤦♀️. Būna ir pažaidžia vienas, pasikrapšto kur nors, bet irgi viską traukia, pila, meta. Naujas bajeris, prašo atsukti gertuve, kad gertu kaip is puoduko ir tada netikėtai ją apverčia ir papila viską. O jeigu neatsuku, tai pasiurbia ir spjauna bet kur. Kipšiukas mažas. Nuo trečiadienio vyras su dukra išvažiavę tai aš užsiėmiau išaugtų rūbų rūšiavimų, fotografavimu ir pardavinejimu. Ryt jau reiks pradėti tvarkytis, nes toks barakas visur. Aš tik vakarais daiktus truputi apmėtau. Bet taip trūksta paroj laiko. Keliuosi 7val, o miegot 1val nakties nueinu. Už tai kartais pietu miegelio nusnaudžiu