Nepasimetusi parašė:
cia LT? kur? kiek nulupo?as irgi rytoj mokamai einu, tai idomu.
Grybo g klinikoj sumokejau 145€
bet del tokios laimes kazkaip nepagailo kitu atveju verkciau
Nepasimetusi parašė:
cia LT? kur? kiek nulupo?as irgi rytoj mokamai einu, tai idomu.
Grybo g klinikoj sumokejau 145€
bet del tokios laimes kazkaip nepagailo kitu atveju verkciau
Estella parašė:
Niu jūs man papasakokit... Šiandien yra 6+1, pilvas atrodo vos ne 15sav.. ryte valgiau uogų, geriau vandens ir kavos puodelis. Šiaip valgau nemažai, daugiau nei pri…
Koks dailus jau :)) mano irgi pupso nes nelabai ir stangrus buvo
su pirmaja antram trimestre tik issoko bet staigiai augo
Dzinsu jau ir as nelabai galiu nesiot, vieni tinka kurie labai zemu liemeniu ir vieni kur labai aukstu bet neber patogu
Inga_Inga parašė:
Sukilo emocijos hormonai. Masina ner visiskai sena. 2011 metu bet jiems neapsimoka taisyti nors lietuvoje remontas max 1000€ kainuotu. Ir skaudu gaila atrodo mokeja…
Savo senute ryt i metalo lauza atiduodu
tai truputi gaila, nes pirma masina, bet tikrai nepergyvenu ir nestresuoju.. tai tik daiktas, bus dar tu masinu.
Rasa_ parašė:
Ačiū :)) su pirmaja 8+3 turejau pirma skana tai visai fainai mates ir kojytes ištiestos ir rankytes it veidukas aiskus![]()
O kada dabar jums gimdymo terminas? Nes mano panašus laikas, rytoj einu į pirma echoskopija, labai smalsu ka pamatysiu 😊
TheHappiest parašė:
Nu ir super. Turėtumėt gaut atsakymą šiandien, apraminsit dūšią🌻 laukiam rezultatų 🙂
Hcg 97821.2, o prg 65.12. Kaip manot, mazoka? Koks jusu prg buvo (jei daret) 8 sav?
vakar09 parašė:
Hcg 97821.2, o prg 65.12. Kaip manot, mazoka? Koks jusu prg buvo (jei daret) 8 sav?
Labai geri rezultatai.
Aš savo gavau, mano prg labai mažas. Jau ieškau, kaip gaut gepretix 😕
Rasa_ parašė:
Mano prg- kaip supratau viskas okey?
Mano irgi panasus. Tai kaip suprantu viskas ok, bet tada kazi kodel teplioja
22 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai