dianaka91 parašė:
Merginos, o jums pilvas kieteja?
Man sian visa diena, kazkaip keistai tai labiau desine pilvo puse kieta, tai kaire…
Oj, man kieteja ir labai daznai. Ir gimda susitraukineja nenormaliai, ir pilvas buna kaip akmuo.. 🥺
dianaka91 parašė:
Merginos, o jums pilvas kieteja?
Man sian visa diena, kazkaip keistai tai labiau desine pilvo puse kieta, tai kaire…
Oj, man kieteja ir labai daznai. Ir gimda susitraukineja nenormaliai, ir pilvas buna kaip akmuo.. 🥺
Allabama parašė:
Prisiduodu: vakar gime mano mazyle 3,2 kg ir 51 cm. Nuvaziavau tik pasitikrint o rado 4-5 cm atsiverima. Aisku mane lb kankino paruosiamieji, bet paskutine nakti mi…
Sveikinimai! 😍😍
Allabama parašė:
Prisiduodu: vakar gime mano mazyle 3,2 kg ir 51 cm. Nuvaziavau tik pasitikrint o rado 4-5 cm atsiverima. Aisku mane lb kankino paruosiamieji, bet paskutine nakti mi…
Vajej! Sveikinimai
👼❤️mane irgi paruosiamieji kankina.. 🤔 papasakokit gimdymo istorija, kai galesit
@gnetuk parašė:
O man nieko, jokių kietejimu, paruosiamuju ir pan., ryt pas gine, sakė duos siuntimą, bet aš termino diena tikrai nevažiuosiu į ligoninę, nenoriu ten kankintis, lau…
Kodėl ginekologės taip nenori laukti- iškart siuntimas termink diena ( čia valstybinėje įstaigoje)?
Dom. parašė:
Bet tai kaip kai kurios atvaziuoja tik pasitikrint ir buna jau toks atsiverimascia taip tikrai gali namuose pagimdyt
Pavydu tikrai tokiu gimdymu :)) Sve…
Tai va, kai paskaitau tokias istorijas, man irgi neramu pasidarė🤭 su paruošiamaisiais vargstu jau 3 sav. Šią sav. tai išvis tokie nejuokingi būna, tai galvoju, kaip žinot, kad čia dar negimdau😀😀😀
Agnietė parašė:
Kodėl ginekologės taip nenori laukti- iškart siuntimas termink diena ( čia valstybinėje įstaigoje)?
Nes sako, kad nėra reikalo pernesioti ilgiau
@BellaVita@ parašė:
Kaip@BellaVita@ parašė:
Kaip įdomiai, kodėl liepė važiuoti?
Pas mane vakar isskyros su krauju buvo, bet lauki@BellaVita@ parašė:
Kaip įdomiai, kodėl liepė važiuoti?
Pas mane vakar isskyros su krauju buvo, bet laukiu veiklos 🙄Galvoju, gal del to, kad yra Streptokokas isauges...
![]()
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai