As jau tikejaus siandien vaziuot, nuo ryto iki pietu kas 10min maude strenas, pilvo apacia, kietejo pats pilvas, ir eme viskas, ir nurimo 😁😁😁
Sveikinimai sulaukus mazuliuku ❤
plunksnyteirl parašė:
As jau tikejaus siandien vaziuot, nuo ryto iki pietu kas 10min maude strenas, pilvo apacia, kietejo pats pilvas, ir eme viskas, ir nurimo 😁😁😁
O kiek laiko tokie saremiai buvo? Nes man sake, jei kas 5-10min, tai jau vaziuoti 🤔
Sveikos, prisiduodam, siandien 13.59 gime musu Olivija
3,990kg, 54cm, gimdymas nei daug nei mazai 9h
saremiai prasidejo 5 ryto, nuvykau apie 10 i skyriu, pasirodo jau visi 8cm, tai nuo to uztruko 4h, vandenis nuleido rankiniu budu, aisku plysau nes biski neklausiau beeet jau turiu mieganti angeleli kurio nein prikelt
giedre0811 parašė:
Sveikos, prisiduodam, siandien 13.59 gime musu Olivija3,990kg, 54cm, gimdymas nei daug nei mazai 9h
saremiai prasidejo 5 ryto, nuvykau apie 10 i skyriu, …
Sveikinimai :))
vaikaite parašė:
O kiek laiko tokie saremiai buvo? Nes man sake, jei kas 5-10min, tai jau vaziuoti 🤔
Niu kokias 3 valandeles, kadangi neperzenge i maziau nei 10, tai ir nevaziavau, plius intervalas turetu trumpeti, o pas mane tolygiai ir buvo. 😊
giedre0811 parašė:
Sveikos, prisiduodam, siandien 13.59 gime musu Olivija3,990kg, 54cm, gimdymas nei daug nei mazai 9h
Sveikinimai 😍😍
giedre0811 parašė:
Sveikinu!
giedre0811 parašė:
Sveikinimai
giedre0811 parašė:
Oi,kaip smagu, sveikinu
tai miegaliu pagimdete, ar mazas labai pavargo
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai