vaikaite parašė:
Vakaras.. Jokiu maudenimu 🙄 laukiam gruodzio 😒
Man irgi jokių maudenimų... nieko panašus į sarėmius
vaikaite parašė:
Vakaras.. Jokiu maudenimu 🙄 laukiam gruodzio 😒
Man irgi jokių maudenimų... nieko panašus į sarėmius
gabytenevins parašė:
Sakydama "pakrapštymas" turėjau omeny, kad lipsiu ant kedės, bet ne kad darys tą atskyrimą membranų, net nesidomėjau juo, jei atvirai 🙈 pasitikiu savo gydytoja 100%…
A, ne taip tada supratau ;) ačiū už paaiškinimą
xbrigitux parašė:
A, ne taip tada supratau ;) ačiū už paaiškinimą![]()
Aš norėjau nedaryti, bet paskutine sekundę persigalvojau. Nebuvo taip blogai, pirmąjį kartą skaudėjo daugiau.
xbrigitux parašė:
Na tai smagu, kad viskas gerai mažiukui ir Jums![]()
O netikrino kaip kaklelis? Ar atsivėręs kiek?
xbrigitux parašė:
Beje ar planuojate membranų atskyrimą? Man ryt vėl pas gydytoją, tai gal užklausiu dėl membranų atskyrimogal sujudins viską
![]()
Kaklelio netikrino, čia jie kazkaip nelabai ten lenda jeigu nėra jokių patologiniu indikaciju
Man pasiūlė penktadieni membranu atskyrimą, jeigu noriu. Tai prie to pacio ir kaklelį tikriausiai patikrins. Kaip supratau procedūra nemaloniausia, bet gal padės veiklos pradžiai
Na o jeigu nieko nevyks tai galiu nešioti iki gruodžio 3, po to į ligonine skatinimui
liucyy1 parašė:
Dabar jum nematavo kaklelio?![]()
Ne, nes nėra reikalo 🤷🏻♀️ Jei būtų paruošiamieji, ar šiaip blogai jausčiausi, tai gal tada būtų tikrinę 🤔🤔
Agnietė parašė:
Kaip yra su atsirūgimu: maniškis neatsirūgsta - nešiok nenešiojus... po žindymo nulūžta iškart... arba aš nesuprantu![]()
Mano dukra neatsirugdavo ir neatpildavo.. Ir nieko tokio
Tuks_tuks parašė:
5 diena po gimdymo ir pakilo temperatura iki 38, jokiu peršalimo požymiu nejaučiu, net nesuprantu nuo ko taip, galiu paracatamoli gert jei maitinu pati? bijau dar v…
Galit paracetanoli, galit ibumetina. Krutu neskauda. Gali buti, kad gavosi pieno sastovis
Dėl temperatūros matavimo... nežinau, gal čia visom žinoma, bet man net ir medicinos studijas baigus, buvo naujiena, kai neaktualu 😏
Bet tai pasakė akušerės per kursus, temperatūrą maitinančiom reikia matuoti ne pažastyje, o kirkšnyje. Pažastyje gali ir 38 rodyti dėl vykstančios laktacijos
1 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai