pelkiuvanda parašė:
Sunerimau. Gavau šlapimo atsakymą, o ten baltymo 0.3 rado. Pas gine penktadienį. Kažin ryt pasikartot tyrimą ar skambintis iš anksto ginei :/
As paskambinciau ginei.
pelkiuvanda parašė:
Sunerimau. Gavau šlapimo atsakymą, o ten baltymo 0.3 rado. Pas gine penktadienį. Kažin ryt pasikartot tyrimą ar skambintis iš anksto ginei :/
As paskambinciau ginei.
pelkiuvanda parašė:
Pas mane visada yra baltymo 1-2, niekas nerando kodel, tik siuntineja per daktarus 🙄
zuikapuikaa parašė:
Ar valgote gerai iskeptus saslykus?😎🍢 Savaitgali planuojam su draugais i gamta ir kepti saslykus. Zinau, kad termiskai gerai neapdoroto negalima, bet jei lb gerai i…
Aš tai ramiai valgyčiau gerai iškeptus
zuikapuikaa parašė:
Ar valgote gerai iskeptus saslykus?😎🍢 Savaitgali planuojam su draugais i gamta ir kepti saslykus. Zinau, kad termiskai gerai neapdoroto negalima, bet jei lb gerai i…
Aš vištienos valgau, gerai iskepusius ir man ir vaikui skanu 😊
zuikapuikaa parašė:
Praeita savaite kepėm. 😋
Tikrai valgiau ir dar likau alkana 😀.
zuikapuikaa parašė:
Kekviena savaite kepam jau nuo kovo men.kazkaip net minties ir nebuvo kad negalima valgit.
Saaule parašė:
Sveikos mamytes.Gal žinote kokia turi būti pažyma skrydžiui,ar ji laisvos formos kažkokia ar galima išsitraukti internetu?
Ziurint kokios oro linijos
raynair as emiau is cia:
https://www.ryanair.com/lt/lt/svarbu-zinoti/pagalbos-centras/duk/nestumas#0-2
Hebė parašė:
Ziurint kokios oro linijosraynair as emiau is cia:
https://www.ryanair.com/lt/lt/svarbu-zinoti/pagalbos-centras/duk/nestumas#0-2
Nu randu ryanair.O wiizair nerandu,ryt teks skambintis:)ačiū
1 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai