LijaL parašė:
Negauna pakankamai, kai 1 metai sueis tai galima tada jau paprastu pienu keist ir nereiks misinio. O jei norit, kad uzmiginetu be kruties, tai ta vakarini maitinima…
Kiek ko valgo dieną/naktį?
LijaL parašė:
Negauna pakankamai, kai 1 metai sueis tai galima tada jau paprastu pienu keist ir nereiks misinio. O jei norit, kad uzmiginetu be kruties, tai ta vakarini maitinima…
sim-ali parašė:
Sveikos, noriu paklausti, ar niekas nesusidurete su maziuku stuburo problemomis?
Gal kas nesenai registravotes i santaras vaiku poliklinika,kaip ten jau gali atlik…
Santarų vaikų poliklinikose lankomės pas endokrinologę. Vizitai kas 3 mėn.tai paskambinus užregistravo ir priėmė. Kadangi sūnui daromi kraujo tyrimai ir pagal tai skiriami vaistai nuo gimimo, reguliariai lankomės pagal planą.Tačiau gydytoja minėjo, kad šiuo metu tik svarbiais atvejais priima.
Registracija vyksta telefonu, internetu nebeleidžia. Siūlau pasiskambinti ir pasiteirauti.
Taip pat su vaiku leidžia tik vieną iš tėvų, nors su mažiukais daro išimtis.
Renata Renatėlė parašė:
Manoji tai koses darzoviu, kruopu, mesa, vaisius valgo, tik pieno produktus spjauna ir misinuka, tai as cia tokioj panikoj biski "o kas, jei dings pienukas", nakti dukart prabunda, bet tikrai pastebejau, kad ne valgyt nori, nes budavo pati ir uzmiega, reciau kisdavau kruti, kai isisiautedavo ir nenurimdavo nakti/paryciais, todel nusprendziau, kad gal gana tu raminimu krutimi, nes soskes nenori pripazint nuo pirmu dienu iki dabar, as jai esu soske, tai galvoju, kad uztenka man sito vaidmens, pienuko pavalgo ir po valandeles nori kazko rimtesnio, tai siandiem nukeliau ne pries mieguti, o biski anksciau maitinima ir supau, dainavau, galiausiai lovytej idejau kol pati uzmigo.
Valgymu per diena mum 6 susidaro, viena is ju duodu kruti, kaip uzkandi labiau
simi007 parašė:
Manoji tai koses darzoviu, kruopu, mesa, vaisius valgo, tik pieno produktus spjauna ir misinuka, tai as cia tokioj panikoj biski "o kas, jei dings pienukas", nakti …
Va va. Mano soskės ir nepripažįsta. O kam ji jei yra mama🙈 per nakties miegą jis keliasi 4kartus, daugmaž panašiom valandom.... būna užsnūstu keletui minučių, bet pastebėjau, kad kartais tiesiog čiulpia ir kitaip nenurimsta be (.) Bandom pereit prie mišinuko, jau kelios dienos dienom tik pm, bet visi naktiniai dar mp kiek jo ten yra ar ne, nes krūtys tokios tuščios.. per parą gaunasi 9 valgymai bendrai. Svarstau ar ne per daug? Ir gal dieną kokį nuimti? Ir kaaaaip prisiverst nebeduot (.) O išlipus pasupt, nes karalaitis tik pabunda iškart lipa, stojas, verkšlena, taip paprastai su glostymu nepaeis, bet su papu burnoje kai nepaleidžia miegot irgi nebe variantas darosi...
Renata Renatėlė parašė:
Va va. Mano soskės ir nepripažįsta. O kam ji jei yra mama🙈 per nakties miegą jis keliasi 4kartus, daugmaž panašiom valandom.... būna užsnūstu keletui minučių, bet …
Pasiūlymas - perkelti vaiką į jo kambarį miegot. Tai nebus kitos išeities kaip atsikelt, o tada jau ir pasūpuot galima vietoj MP. Mano miega savo kambaryje nuo 6mėn. ir jau porą mėn.naktį nebesikelia.
LijaL parašė:
Pasiūlymas - perkelti vaiką į jo kambarį miegot. Tai nebus kitos išeities kaip atsikelt, o tada jau ir pasūpuot galima vietoj MP. Mano miega savo kambaryje nuo 6mėn…
Deja šios galimybės neturiu..na kažkaip suksimės 🤗
Renata Renatėlė parašė:
Va va. Mano soskės ir nepripažįsta. O kam ji jei yra mama🙈 per nakties miegą jis keliasi 4kartus, daugmaž panašiom valandom.... būna užsnūstu keletui minučių, bet …
Tai jūs ir naktį pm pasiūlykite. Pavalgys gerai per vieną kartą ir gal nesikelinės taip dažnai
Sveikos. Ar cia tridiene? Buvo temperatura daba jau antra para ner. Bet isbere ir tustinasi po n kartu per diena. Ir va ka daba radau. Reikia jau sunerimti skambinti gyd ar vel i ligonine keliauti mums. Nebezinau einu is proto

skaistaziede1 parašė:
Sveikos. Ar cia tridiene? Buvo temperatura daba jau antra para ner. Bet isbere ir tustinasi po n kartu per diena. Ir va ka daba radau. Reikia jau sunerimti skambint…
Ant kunelio tikrai kaip po tridienes berimas. Jis laikesi mano mazylei gal 2d 🤔Uzpakaliukas gali buti nuo to kad viduriuoja issutes. Dantukai gal dygsta, kad viduriuoja? 🤔 mano tai nuo temp viduriavo..
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai