Saisai parašė:
Kazkaip neuzmatau nesciuju pedkelniu... Gal zinote kur yra pirkti?
Anksciau akropolio maxsimoi net maciau.tai kur gal didelias parduotuves turetu buti pedkelnes. O timpes tai lidle pirkau.
Saisai parašė:
Anksciau akropolio maxsimoi net maciau.tai kur gal didelias parduotuves turetu buti pedkelnes. O timpes tai lidle pirkau.
Saisai parašė:
Klaipėdoje akropolio maximoje pirkau pėdkelnes nėstukei
Hebė parašė:
As pirkau pedkelnes HM, man labai patogu![]()
As tiek vaiksciojau ir neradau pedkelniu 🙄🤔
Melynaa parašė:
As tiek vaiksciojau ir neradau pedkelniu 🙄🤔
Nu tikrai yra. Prie apatinių. Ten visas nėštukių skyrius
Dovi24 parašė:
O aš kažkaip nerimauju, eina 19 savaitė, judesiukų dar nejaučiu, pilvas irgi nėra labai jau ryškus. Labiau toks kaip pavalgiusios. Ryt einu pas gydytoja, tikiuosi v…
Liaukitės. Visos mes skirtingos
Aš tai jau nuo 17 savaitės jaučiu. Kitos nejaučia ir 24 savaičių. Čia priklauso, kur placenta įsitaisius, ar vaikutis judrus ir pan
Saisai parašė:
Turguj pirkau nesciuju pedkelnes, labai patogios
Attendre parašė:
Liaukitės. Visos mes skirtingosAš tai jau nuo 17 savaitės jaučiu. Kitos nejaučia ir 24 savaičių. Čia priklauso, kur placenta įsitaisius, ar vaikutis judrus ir p…
Pritariu, anksti jaudintis. Gydytoja ryt duos širdutės paklausyt ir įsitikinsit, kad viskas gerai ;) Aš dar irgi nejaučiu judesių, nes placenta priekyje.
Dovi24 parašė:
O aš kažkaip nerimauju, eina 19 savaitė, judesiukų dar nejaučiu, pilvas irgi nėra labai jau ryškus. Labiau toks kaip pavalgiusios. Ryt einu pas gydytoja, tikiuosi v…
Man eina 21ma savaite, placenta priekineje dalyje, as dar iki siol nesu tikra ka jauciu... Ar judesiukus, ar dujas...
105 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai