Kristina000 parašė:
Ar dar kuriu nors vaikuciai labai nemegsta gulet ant nugarytes? Jei pas mane ar pas drauga ant pilvo musu madam miega neeina prikelt, tik padejus ja ant nugaros isk…
reikia atpratinti
Kristina000 parašė:
Ar dar kuriu nors vaikuciai labai nemegsta gulet ant nugarytes? Jei pas mane ar pas drauga ant pilvo musu madam miega neeina prikelt, tik padejus ja ant nugaros isk…
reikia atpratinti
Kristina000 parašė:
O jei pusiau sonu? Pakist nedideli ranksluostuka po sonu? Maniskiui padeda neprabust kai padedu ar pazinda ;)
Mamulė_Mamulė parašė:
O jei pusiau sonu? Pakist nedideli ranksluostuka po sonu? Maniskiui padeda neprabust kai padedu ar pazinda ;)
Reikes pabandyti 😀
andzee parašė:
Mano maziukui po keliu dienu bus menuo bet pas jis visdar laikosi gelta. Maitinu mp. Gydytoja sake stebet ar nestipreja, tai lyg ir ne bet man vistiek neramj kada g…
Ie mano mazylei dar yra. Vakar buvo menuo. Kokas yra krauja paeme, tie rezultatai ant ribos, biski daugiau nei norma. Bet kolkas nieko nedaro, uz 2sav vel sake ktauja reikes tikrint ir ziures ar neblogeja tie duonenys. Bet jau pastebejau, kad nuo rankų ir kojyciu praeina jau ir ant veiduko jau siek tiek maziau tik dar akytese matosi. Maitinu irgi pati. Tai tiek.
Beja,cia Danijoje. O kokia praktika Lt. Ka jum sako?
Eziukas parašė:
Ie mano mazylei dar yra. Vakar buvo menuo. Kokas yra krauja paeme, tie rezultatai ant ribos, biski daugiau nei norma. Bet kolkas nieko nedaro, uz 2sav vel sake ktau…
Mums bus 8 savaites, vis dar laikosi gelta, mes ankstukai, tai sake daznai taip buna. Gydytoja patare kuo dazniau saules sviesoje laikyti :)) ir sake, kad maitinant motinos pienu sunkiau salinasi gelta, bet liepe maitint toliau
Eziukas parašė:
Ie mano mazylei dar yra. Vakar buvo menuo. Kokas yra krauja paeme, tie rezultatai ant ribos, biski daugiau nei norma. Bet kolkas nieko nedaro, uz 2sav vel sake ktau…
Mums neeme kraujo tirt. Sake tiesiog stebet ar nedideja. Tai ant rankyciu kaip ir nera jau. Ant veiduko, kakliuko yra. Kita sav eisim patikrai tai prasysiu gal kad krauja istirtu. Idomus cia Lt gydytojai arba priklauso gal labai individualiai nuo gydytojos.
GerdaL parašė:
Mums bus 8 savaites, vis dar laikosi gelta, mes ankstukai, tai sake daznai taip buna. Gydytoja patare kuo dazniau saules sviesoje laikyti :)) ir sake, kad maitinant…
andzee parašė:
Mums neeme kraujo tirt. Sake tiesiog stebet ar nedideja. Tai ant rankyciu kaip ir nera jau. Ant veiduko, kakliuko yra. Kita sav eisim patikrai tai prasysiu gal kad …
Man dar sake kad kuo dazniau maitint, nelaukt4valandu (nors nelabai ir buna, kad ji 4val ismiegotu) ir jei vaikas valgo, gerai jauciasi tai rwikia tik laukt. Bet girdejau, kad lt po kazkokia lepma padeda vaikus
Na man antran sunui irgi ilgai laikesi gelta.
aniad parašė:
Merginos aš maitinau labai trumpai,kokią savaitę laiko jau nekraujavau, ir jau kelios dienos labai gausiai vėl pradėjau. Jau gali būti mm?
Po gimdymo galima kraujuoti 6-8sav. Taip pat kraujuojama ne diena iš dienos, bet gali būti ir su pertraukomis. Čia parašyta išsamiau 😊 https://mamoszurnalas.lt/kaip-po-gimdymo-valosi-gimda/
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai