Amazke parašė:
Nuo keliu savaiciu davet ciulptukus? Ar nesuprastejo zindymas?
Manasis gavo nuo pirmu gyvenimo dienu ir valgonis buteliuko bet papa ima labai noriai tai mums jokio skirtumo
Amazke parašė:
Manasis gavo nuo pirmu gyvenimo dienu ir valgonis buteliuko bet papa ima labai noriai tai mums jokio skirtumo
sauliagele parašė:
Maitinimas iki dvieju triju metu man tai iskrypimas 😂 nors db supermamos mane uzkapos. siaip iki vasaros gal temsiu po to bus matyt kai prasides aktyvesne veikla ir…
Pažįstu ne vieną mamą, kuri sakė, jog maitins tik pusę metų, bet ištempė kki 2metų 🙂
Mano nuomone, vaikas turi pats atsisakyti maitinimo, tuomet jam mažiau streso.
Mano teta kuri pagimdė 39m maitino iki 5metu 😲😱 ir mergaitė kurei 12met be mamos nei zinksnio jai užtrunka mieste verkė kur ji.miega iki šiol kartu (vyras furistas) tą mergaitė pastovei sirgdavo,turėjo skrandžio problemų.Buvo tą teta aplankyti kaska norėjo pamokyti buvo užgesinta greitai kai pasakiau kad aš baltiniu nedraskysiu del maitinimo.
Ozkute-Vikute parašė:
Mano teta kuri pagimdė 39m maitino iki 5metu 😲😱 ir mergaitė kurei 12met be mamos nei zinksnio jai užtrunka mieste verkė kur ji.miega iki šiol kartu (vyras furistas)…
Parašėt taip, lyg dėl visko žindymas kaltas.
Realiai lietuvės viena kitą suėst gali, jei vaikas žindomas ilgiau nei metus. Bet čia reiktų mažiau kišt nosį į kitų gyvenimus ir nustot teist už tai, kad kažkas daro kitaip, nei visiems priimta.
Kandeliarija parašė:
Parašėt taip, lyg dėl visko žindymas kaltas.
Realiai lietuvės viena kitą suėst gali, jei vaikas žindomas ilgiau nei metus. Bet …
Čia tik kita medalio puse parašiau yra visokių istorijų.Pati maitinu 😁 bet nesu super moteris nebūtina pulti.
TylusLaukimas parašė:
Labai pritariu! Aš per pirmas 2 sav n kartų išgirdau, kad man privalu turėti mišinuko namie, nes mano pieno neužtekstai jei neturėčiau pakankamai žinių, susidū…
Patikekit.... o mano vaika vos neprazude nes skatino maitinti mp kurio nebuvo nei laso..... poto turejom daug problemu su svoriu.... Ir vaiko sveikata....
Stresuolė parašė:
Visgi tas šaltkretys ir krūtines tempimaa buvo prasidedantis mastitas, visa degu 40laipsnių. Paskyrė gert antibiotikus, sakė išsimažiuok tik gerai. Deja bet niekaip…
Aš kątik tą patį patyriau. Gėriau antibiotikus, masažavau, duodavau pirmiau skaudančią krūtį, prieš tai pamasažavusi šiltam duše. Ir tikrai padėjo
pientraukis tiek neištraukia kiek lelius
Amazke parašė:
Nuo 2savaičių. Maitinimui iš krūtinės jokios įtakos nepadarė
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai