gratyz parašė:
Rašiau ir ziuriu daug prirasiau, tai kam aktualu apie ad, sorry, kad tiek daug prirasiau 🙈
Aš vyresnėliui padariau Alex tyrimą, dabar lauksiu atsakymų 😊 kas per tailandietiški tepaliukai, gal linką kokį galite ?
gratyz parašė:
Rašiau ir ziuriu daug prirasiau, tai kam aktualu apie ad, sorry, kad tiek daug prirasiau 🙈
Aš vyresnėliui padariau Alex tyrimą, dabar lauksiu atsakymų 😊 kas per tailandietiški tepaliukai, gal linką kokį galite ?
Only_good_souls parašė:
Mum šnd dukrai pagaliau 3 dantis po tų 3 laukimo mėnesių išdygo ;) juokiamėsnkad gal Javinės duoniukai padėjo. Pas mus hitas dabar![]()
Mes jau ,,išaugom,, tą prijuostę
jau beveik nebededu, nebent kokį jogurtą duodu kabliuoti
tiesiog 3 maitinimam nespėju plaut
dar kol buvo du plaudavau ir į džiovyklę, dabar jau mažiau prisiterlioja, o pro bortą vistiek mėto 🤣
Mira. parašė:
Is cia pirkau, bet kaina uz toki kieki kosmosas 🤦♀️ Bet tikrai labai padejo https://opp.lt/tailandietiski-tepaliukai-dermatitas-20-g
Sveikos išgirdau per LRT Labas Rytas laidą, apie sms nemokamas tėvams apie vaikų raidą, galimybių langus iki trijų metų. Tai naujovė Lietuvoje, parsivešta iš JAV, šiandien startuoja. Labai įdomu išbandyti 🤗👏 https://mamadu.lt/pages/apie-mus
zydrejot parašė:
Sveikos išgirdau per LRT Labas Rytas laidą, apie sms nemokamas tėvams apie vaikų raidą, galimybių langus iki trijų metų. Tai naujovė Lietuvoje, parsivešta iš JAV, š…
ar tikrai nemokama?
Julija1 parašė:
ar tikrai nemokama?
Pagal tai ką skelbia tame puslapyje tai turėtų būti nemokama
Ingka parašė:
Elidelis tikrai efektyvus. Ir niežulį įveikia. O jums tikrai nuo maisto produktų? Negali būti kontaktinis(kai ant odos patenka kažkokio produkto, pabūna ir sualergi…
Ačiū už mintį dėl sviestmedžio
bandysiu nebenaudoti nes kaip tik pasibaigė. Viską su eteriniais aliejais is aromamos nuemiau. Nes nors raso kad ramuneles tinka prie atopinio dermatito bet bandysiu visai be nieko.
O gal jums ar kam is cia esanciu dare provokacini megini? Kepsiu keksiuka su pienu ir eisim i dienos stacionara jo valgyt
biski baisu bet jeigu keptas pienas tiks tai kepta leis valgyt tada greiciau isaugs.
Mira. parašė:
Mes jau ,,išaugom,, tą prijuostęjau beveik nebededu, nebent kokį jogurtą duodu kabliuoti
tiesiog 3 maitinimam nespėju plaut
dar kol buvo du plaudavau ir į…
Nežinau kaip jūs išaugot prijuoatę kai ji iki 36 mėn. Aš planuoju paskui kokiam piešimui panaudoti nes rankytes prasiilgina ir susitrumpina tai dar ojej kaip tiks vaikui
O dėl vyst stalo tai as pardaviau kai 5 mėn buvo nes man 2 be sansu suziuret su 1 stalu. Dabar ant senos sofos vystome (sofa naujo modelio tik sudevejom) tai susisios ja ir mesim lauk. Tai vienam 2 neimanoma. Tik su vyru ir tai vienas rubo nueina kitas laiko abu uz koju. Verciasi, sukasi
Padeda kai abu juokiasi vienas is kito tai tada ka nori gali daryt. Dukrai dar nieko apmaut kelnaites bet sunui pora kart pamirsau pimpaliuka patvarkyt tai buvo avariju
12 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai