Andreja2019 parašė:
Judeti pradeda zymiai anksciau nei nuo 20sav. Tik ne visos jaucia 😉
maniskis kiek ziurejom echoskopa, tai jau senai be paliovos judejo krutejo, sunkiai pamenu pagavo, kad ismatuoti sprando rauksle
Andreja2019 parašė:
Judeti pradeda zymiai anksciau nei nuo 20sav. Tik ne visos jaucia 😉
maniskis kiek ziurejom echoskopa, tai jau senai be paliovos judejo krutejo, sunkiai pamenu pagavo, kad ismatuoti sprando rauksle
Jugu parašė:
Man irgi 20 bet čia skaičiuoja į priekį, tai 20 rašo.kadangi judėti sako pradeda nuo 20 (realiai skaičiuojant) tai dar turim savaite laiko
mano terminas gegu…
man gydytojas sake,kad pradeda judeti nuo 18sav
Kad labai skirtingai su tais judesiukais. Pirma nestuma is vis labai jau pasyvus tie judesiukai buvo, bet uztat dabar tai nenustygsta vietoj 😂 o pilvelio gyventojas tai dabar jau buna pakankamai aktyvus, kad net suskausta😄 nurimkit ir laukit
visi vaikiukai skirtingi ir mamos visos skirtingai jaucia
MonikaRay parašė:
as ir sianakt kosmara sapnavau,kad kazkoks vyras muse mano vaikus,kruvuni buvo,tai paskui nebeuzmigau...brrrr😣
Nu ir naktelė mums... 😳
Nėštumo metu kažkas ne taip su tais sapnais būna.. bent jau man..
Britė parašė:
Tai šiandien jau važiuokit tikrai, kad savaitgaliui ramiau būtų![]()
Tikrai. Šiandien daug mažiau skauda. Bet nelauksiu kol paūmės. Nes situacija visai neaiški man dabar.
spygliukee parašė:
Man va ryt 19 savaičių bus lygiai, placenta priekyje, gal sakau dėl to nejauciu ,jūs su antru tik nuo 20 savaitės pajutot?
Aha,del to ir jaudinausi labai
urb.aurelija parašė:
Aha,del to ir jaudinausi labai![]()
na tai lauksiu tada, mano gydytoja atostogose ,tai lieka laukti
gaila nepamenu su sunum kada buvo pirmi judesiai
laukine-kriause parašė:
Man dabar irgi 19savaiciu. Gimdymas numatomas geguzes 20d. Judesius jauciu jau nuo kokios 17sav. kaip ir su pirmagimiu😉
Mano terminas irgi 20d👏 juda nuo 17sav jau stipriai matosi net stebint pilvuka🥰👏
Tikrai visoms labai skirtingai tie judesiukai jaučiasi 😇 bet kiekvienam savo laiku😇
spygliukee parašė:
Net nzn zinokit..man šitas nėštumas išvis kitoks ir pilvas daug mažesnis ir šiaip priaugau mažai...net nzn, skambintis ryt gydytojai ar laukti stipresnių judesių.…
Kiekvienas nestumas kitoks😊 as irgi si nestuma priaugau maziau kol kas nes dirbu kaip bus toliau nezinau... visada del savo ramybes galit su savo gydytoja pasikonsultuoti paciai bus ramiau😊
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai