akita parašė:
O praeitą kartą irgi taip pat buvo? 😔
Preita kart nuo 8sav nesivyste, 11sav tik kraujuot pradejau, ir tabletes ir valymas buvo 😭
akita parašė:
O praeitą kartą irgi taip pat buvo? 😔
Preita kart nuo 8sav nesivyste, 11sav tik kraujuot pradejau, ir tabletes ir valymas buvo 😭
Coliuke147 parašė:
Labai gaila, bet gal šį kartą tikrai viskas bus gerai? 🙏🏻
akita parašė:
Labai gaila, bet gal šį kartą tikrai viskas bus gerai? 🙏🏻
Na vis tikiuosi ir glostau pilveli kad pasirodytu lelius sekanti vizita ❤️
Sveikos mamytes. Biski panikuoju. Nežinau ar pakenks vaikiukui ar ne, prisiskaiciau visko... Prieš karantiną dar pradėjau tvarkyti dantis, bet iki galo taip ir nespėjau... Reziume turiu nuluzusi protinį dantį ir iskrituse plomba... Prisiskaiciau kad per nesveikus dantis gali net persileisti...
Coliuke147 parašė:
Na vis tikiuosi ir glostau pilveli kad pasirodytu lelius sekanti vizita ❤️
O jums ar yra kokie nėštumo požymiai? Nes man tik pilvą pamaudzia karts nuo karto ir viskas
Mamux parašė:
Sveikos mamytes. Biski panikuoju. Nežinau ar pakenks vaikiukui ar ne, prisiskaiciau visko... Prieš karantiną dar pradėjau tvarkyti dantis, bet iki galo taip ir nesp…
O ne geriau būtų pasiskambinti jus prižiūrinčiai ginekologei? Manau, kad ji atsakytų konkrečiai pagal jūsų situaciją ir tada ramiai mėgautumėtės nėštumu 😊
Mamadvieju parašė:
Viskas normalu, mane irgi užregistravo ECHO kai bus 12+2sunku išlaukti, nes labai nekantru, bet žinau, kad viskas gerai, tai laukiu ir tiek. Nieko nepakeis tą a…
Labai aciu!! Jums taip pat😇
pupska parašė:
O jums ar yra kokie nėštumo požymiai? Nes man tik pilvą pamaudzia karts nuo karto ir viskas
Tik krutine jautri bet kazkokia nebepabrinkus 🙄 ir blogumas, miegu labai daug
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai