jOlitkaS parašė:
Sveikinu, pas mane irgi terminas 31 d. 🙈😊
Aciu, tave taippat sveikinu
jOlitkaS parašė:
Sveikinu, pas mane irgi terminas 31 d. 🙈😊
Aciu, tave taippat sveikinu
Amelija 225 parašė:
Ar jau dauguma buvot pirmam vizitui pas gydytoją?![]()
Aš tik vakar į polikliniką pasiskambinau, paskyrė konsultaciją telefonu kitą pirmadienį, o tada turbūt gydytoja ir pasakys, kada čia susimatyti. Taip keistai ramu, kitų atveju būčiau jau lėkus, ECHO dariusi. O dabar net nesinori pas gydytoją eiti. Šiandien (praėjus savaitei po pirmo testo) pakartojau NT, tai dabar jau ryškios dvi linijos. Augam, didėjam ir hormonų daugiau prigamina 😊
Amelija 225 parašė:
Aš po vizito jau pas gydytojąlabai ankstyvas nestumas, taškiukas matosi, negalėjo net išmatuoti, reikia laukti, dabar po trijų savaičių vėl eisiu
nors pagal …
Jeigu TD skaičiuoklė rodo 5sav, reiškia yra pilnos tik 4sav, nes rodo einamąją savaitę. Tikrai labai anksti dar
.
Sveikos merginos! Kaip jūsų savijauta? Kokius požymius jaučiat?
Man tai siaubingai pučia pilva, atrodo lyg pilve amzinai popkprnai sproginetu😁🤦♂️ir įdomu kuo būtų galima atlaisvinti vidurių veikla nes labai sustojusi, su savo gydytoją konsulyavausi nieko gero ne patarė.. 🤔
Kougou parašė:
Jeigu TD skaičiuoklė rodo 5sav, reiškia yra pilnos tik 4sav, nes rodo einamąją savaitę. Tikrai labai anksti dar.
Tai tikrai vadinasi anksti dar labai, dėl to ir nematė normaliai
Alina parašė:
Sveikos merginos! Kaip jūsų savijauta? Kokius požymius jaučiat?
Man pirmom savaitem labai pute pilva ir pamausdavo. Paskui su pilvu apstojo, ir prasidejo pykinimai, dabar bloga istisai, kuo toliau tuo blogiau.
Amelija 225 parašė:
Tai tikrai vadinasi anksti dar labai, dėl to ir nematė normaliai![]()
Labai anksti ne neverta eit, nes nieko nesimato. Man gydytoja telefonu is karto buvo pasakius, kad nuo 7-8 savaites ateit, kad jau matytusi.
Arkauskaitė parašė:
Labai anksti ne neverta eit, nes nieko nesimato. Man gydytoja telefonu is karto buvo pasakius, kad nuo 7-8 savaites ateit, kad jau matytusi.
Aš gi baisiai nekantri, tai kai ryškius II parodė ir uzsireginau, taip pat ir su pirmu buvo, bet tada buvo 5 savaitytes ir jau nemaža puslele buvo
išrašė gert difolin, ir po poros savaičių vėl eisiu 🌸
11 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai