Demoisele parašė:
Sudauzyt kaitlente! 🙈
🤭 o maniske man dedant rubus i skalbimo masina sugebejo man nematant ten idet televizoriaus pulteli, taigi jis dabar labai svarus, tik deje nebeveikia🤣
Demoisele parašė:
Sudauzyt kaitlente! 🙈
🤭 o maniske man dedant rubus i skalbimo masina sugebejo man nematant ten idet televizoriaus pulteli, taigi jis dabar labai svarus, tik deje nebeveikia🤣
Gruodinukas1 parašė:
Mes jau po skiepuko. Atėjus į polikliniką, su savo sesele pradėjau kalbėti apie mmr skiepą, apie savo kažkokias baimes, bet nuramino mane ji. Sakė, kad nuo meningok…
Tikrai taip nuo meningokoko po visu 3 skiepu būdavo temperatūra po dvi dienas o visi kiti skiepai jokiu poveikiu....
Laime333 parašė:
Sveikos ar čia viskas gerai su akytem dukrytes?nes buvom pas daktare sake kaip ir viskas gerai ne zvairuoja ar atsistatys ?atrodo tiesiai ziurim gražiai kai fotkin…
Sveika. Mes irgi buvom pasitikrinti kazkur 10 menesi nes nuotraukose atrode kad akyte i vidu sulysdavo bet dabar lyg ir nebepastebiu to ar isaugo ar pasitaise.
Sveikos, sirgti turėjau balandžio 2. Vis dar nesergu. Testas darytas pirmadienį. Nesaugūs santykiai buvo kovo 24. Gali būti kad nėštumas dar mažas ir nieko nerodo? Pažiūrėjus į nuotrauką atrodo neigiamas bet ar man taip akys rodo bet iš toliau pažiūrėjus lyg ir kažkoks šešėlis matosi... Kaip jums atrodo? Šiandien eisiu pirkti dar vieno testo gal parodys aiškiau
Svajotoja44 parašė:
Sveikos, sirgti turėjau balandžio 2. Vis dar nesergu. Testas darytas pirmadienį. Nesaugūs santykiai buvo kovo 24. Gali būti kad nėštumas dar mažas ir nieko nerodo?…
Manau, kad dar anksti. Testas neigiamas. Bandykite darytis testa po savaitės. Man per du nėštumus testas parodė tik kai jau laukiausi 4-5 sav.
Svajotoja44 parašė:
Sveikos, sirgti turėjau balandžio 2. Vis dar nesergu. Testas darytas pirmadienį. Nesaugūs santykiai buvo kovo 24. Gali būti kad nėštumas dar mažas ir nieko nerodo?…
Būna testai kur rodo lyg 3 ar tai 5 dienų niestuma
Reina22 parašė:
O manasis oro gaiviklį į orkaitę įkišo, laimei, kad laiku pastebėjau 🤦
7 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai