Grazina386 parašė:
Pirmam trimestre nerekomenduojama jokių vaistų gerti... Reikia kentėti, dėl vaikelio
Klausiau siandien gines del mezym, sake galima
tai kam kentet
Grazina386 parašė:
Pirmam trimestre nerekomenduojama jokių vaistų gerti... Reikia kentėti, dėl vaikelio
Klausiau siandien gines del mezym, sake galima
tai kam kentet
Foxi parašė:
As jauciu man taip pat 12sav. Bet kai padirbu ka intensyviau pagrinde jauciasi
Man pastoviai taip skauda... Biski baugina turėjau jau ne vieną nelaime
Gruodinukas1 parašė:
Sveikos merginosgal kuri esate iš Klaipėdos ir lankotės pas ginekologę/akušerę L. Varaneckienę? Kokie atsiliepimai? Ar pirmosios apžiūros metu tikrino transvagi…
Labas, pati neesu pas ją buvusi, bet mano kolegė su ją du nėštumus turėjo ir buvo labai patenkinta. Esu girdėjusi apie vien tik gerus atsiliepimus.
Lau_ra parašė:
Ar jau pasaket darbdaviams kad laukiates? Jeigu ne kada pranesit?![]()
Dar ne. Planavau jau šia savaite. Bet pagalvojau palauksiu kitos savaitės. Bus pinai suėje 12sav.
A-la parašė:
Sveikutes. Ar kuria kamuoja niezulys? Man Is pradziu labai krutine niezejo, o dabar jau visur... Gal kazka zinote apie tai? ☺️
Sveika, man taip pat uzeina.. bet nurasiau viska orams ir kad odai truksta dregmes🤷♀️
A-la parašė:
Sveikutes. Ar kuria kamuoja niezulys? Man Is pradziu labai krutine niezejo, o dabar jau visur... Gal kazka zinote apie tai? ☺️
Viskas normalu, reikia daug vandens gerti, skysčių, nes viskas eina vaikuciui. Ir aišku drėkinti odą kremais, aliejais...
10 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai