Ieva Pieva parašė:
Negalima jakuzi?🤭 o as taip svajojau nuvykti i baseinus, pasilepinti jakuzi....🤷♀️
Ir vanduo manau per karštas 🙊
Ieva Pieva parašė:
Negalima jakuzi?🤭 o as taip svajojau nuvykti i baseinus, pasilepinti jakuzi....🤷♀️
Sveikutes.vis paskaitau jusu pokalbius antra savaite.noriu ir as jungtis prie jusu
man 4tas vaikutis, ir galbut kaskam yra zemas prisitvirtinimas ? Mano vaikelis praktiskai palei gimdos kakleli galvyte isistaciusi..tai guliu kaip kiausinis per dienas. I wc kas 5min nes kadangi zemai, tai spaudzia viska ten...
Aukseliss parašė:
Sveikos, jei nestipriai pradėjo skaudėt šlapinantis, ką tokiu atveju daryt?
aš tai lėkčiau aps gydytoją tą pačią sekundę, nes jau jau pradės stipriai skaudėti, tai eina sau. Man anksčiau kartodavosi dažnai tie cistitai, priešui nelinkėtum. Tai aš jų labai bijau, tfu tfu tfu
šiaip spanguolės, jų preparatai gydymas be recepto
Not Angel parašė:
🤣🤣🤣 o pas mane trečia mergaitė 😎, ir jau 4 vaikui tikrai nesiryšiu
o kiek jums metų?
aš pati iš trijų seserų. O laukiuosi trečio sūnaus.
Rober parašė:
Sveikos, gal kas žinot kaip po vestuvių pasidaryt iš naujo pasą kadangi jau kita pavardė, gyvenu Klaipėdoj bet nesu čia registruota, ar būtų galima kažkur Klp pasid…
internetu policijoj reikia užsiregistruoti, dėl atvykimo laiko.
kaomaa94 parašė:
As kaip tik savaitgali vaziuosiu i Druskininkus tai eisiu i baseinus. Vengti reikia pirciu ir jakuziu. O siaip lengvai paplaukioti, yoac manksta vertikaliose vonios…
aš tai eidavau nėščia. O kodėl negaliam? aš planuoju per kalėdas.
Dar bajeris, su antru Druskininkų parke parą mirkau tose voniose, iki gimdymo mėnuo buvo likęs. Tai matomai lelius taip išvargo (ir aš taip pat), kad jis man daugiau neiparą nejudėjo. Jau buvau pradėjusi nerimauti, tai paskui dar kitą rytą atsibudo. Ir kaip tik man pas ginę reikėjo, pasakiau, sako nu pavargo gi, miegojo. Tai iki šiol juokinga prisiminti
Linanute parašė:
nu 38 džakuziuose būna, koks jau ten karštas
Saulutė90 parašė:
Sveikos, kai kovojate su rūgštingumu? Labai jau stiprus ir dažnas jis pas mane ir miegot negaliu normaliai😞😞😞
Man padėjo mitybos koregavimas (virtas, and garų ruoštas maistas). Apsilankius pas dietalogus jie pataria ką valgyti, ką ne ir kai kur yra galimybė, kad sudarytų mitybos planą
RED666 parašė:
Sveikutes.vis paskaitau jusu pokalbius antra savaite.noriu ir as jungtis prie jusuman 4tas vaikutis, ir galbut kaskam yra zemas prisitvirtinimas ? Mano vaikelis…
Man zemai placenta daugiau gulineju namie kazko labai nesidarbuoju, bet i darba einu stengiuosi nepervargti. Labai nuteike kad augant gimdai placenta kils.
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai