Čikita22 parašė:
Dabar man dilema su išmoka išeinant į dekretą. Esu dabar nedirbanti, stoviu darbo biržoje, bet kai reikės eiti į dekretą, tai man stažo užtenka gauti išmokas. Bet m…
Siūlau nueit į Sodra 😊
Čikita22 parašė:
Dabar man dilema su išmoka išeinant į dekretą. Esu dabar nedirbanti, stoviu darbo biržoje, bet kai reikės eiti į dekretą, tai man stažo užtenka gauti išmokas. Bet m…
Siūlau nueit į Sodra 😊
Čikita22 parašė:
Juk ne ginekologe konsultuoja ismoku gavimo klausimais
Pasiskambinkit i Sodra ir pasiklauskit. Tik tiek, kad jie jums telefonu suteiks bendra info. Jei norit, kad paziuretu jusu asmeninius duomenis, teks eiti iki sodros
Linanute parašė:
Taaaip😱😀 gerai, kad išsisuku nugaros skausmu, taip tai kiekvieną dieną apsikabinus pilvą sėdėtų 🤭 aišku, negali skųstis dėmesiu, smagu, kai pas žmogų tiek džiaugsmo…
Jergau, apsivemčiau. Mano irgi kvykianti tokia, tai bandau mažiau bendrauti. Bet nors nečiupinėja manęs.
Linanute parašė:
Kaip aš jus suptantu 😂 tas pats, tik kad man ne replikom(nors ir tų garantuoju bus) o kol kas lindimas, glostymas, kvykimas ir t.t.😂😂😂
Maniškė tai toliau gyvena, tai nečiupinėja
Bet aš jau nusiteikus blogiausiam su jos "patarimukais", ir taip visada nori patart, tai čia išvis baisu net pagalvot, nu bet nieko, jeigu reiks, susipyksiu, šitoj vietoj jau nenusileisiu..
Mane tai erzint pradėjo darbe kolegės, kai pilvukas pradėjo matytis, ir perdaug nesistengiu jo užmaskuot, tai vis kokį komentarą, žvilgsniuką ir t.t. numeta, jaučiu, kad tuoj ateis glostymo noras
Nytute parašė:
Maniškė tai toliau gyvena, tai nečiupinėja![]()
Bet aš jau nusiteikus blogiausiam su jos "patarimukais", ir taip visada nori patar…
gerai, kad per mano lašinį dar nieko nesimato. Aš ir tap kaip 6-ą mėnesį nėščia atrodžiau, tai vaikštau kaip niekur nieko. Sėdint toks didesnis pasidarė, nes jau nesuspausi, kaip riebalo, tai po stalu pakišu, kad nesimatytų
Nytute parašė:
Maniškė tai toliau gyvena, tai nečiupinėja![]()
Bet aš jau nusiteikus blogiausiam su jos "patarimukais", ir taip visada nori patar…
Tas glostymas man nesuprantamas dalykas.... Darbe dar neįtaria, bet nuo lapkričio pirmos daug kas supras dėl grafiko.... Pati gyvenime nelindau ir neglosčiau... O mano močiutė mane pamačius, iškart glostyti pradeda... Draugė viena ir... Ir as net nespėju suvokti ar patraukti rankos, kai jos tokios vikrios
Zhiuli parašė:
Jergau, apsivemčiau. Mano irgi kvykianti tokia, tai bandau mažiau bendrauti. Bet nors nečiupinėja manęs.
Tai manoji dar ir akušerė, tai spekit😂😂😂😂
Linanute parašė:
jergutėliau
Linanute parašė:
tai jau atlėks gimdymą priimti?
aviir2 parašė:
Tas glostymas man nesuprantamas dalykas.... Darbe dar neįtaria, bet nuo lapkričio pirmos daug kas supras dėl grafiko.... Pati gyvenime nelindau ir neglosčiau... O m…
Ir aš nesuprantu. Nu bliamba, kam reik liest svetimos moters pilvą? ta prasme. rimtai. Gerai, kai spardos, jaučias, ten kažkas artimo jeigu nori paliest, pajaust, nu manau kad faina, bet tai irgi, paklaust reikia. O gal man tiesiog, nepatinka kai mane svetimi liečia..
Man kažkaip tas pats kaip trūlike bobutė kokia imtų glostyt
1 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai