Gaby_ parašė:
Gal kuri turi Milli firmos vežimėlį? Domina atsiliepimai
Mes clasic pirkom, nes pas mus naujai statoma gyvenviete, tai visur isarta, kad pravaziuot emem clasic, siaip man jis grazus ir geras atrodo, tik dar nebandziau😁
Gaby_ parašė:
Gal kuri turi Milli firmos vežimėlį? Domina atsiliepimai
Mes clasic pirkom, nes pas mus naujai statoma gyvenviete, tai visur isarta, kad pravaziuot emem clasic, siaip man jis grazus ir geras atrodo, tik dar nebandziau😁
Pacahontas parašė:
Mamytes,o kaip ruosiates motinystei ir ateinanciam vaikeliui? Ar skaitote literatura?
Prisegu pagrindines, kurias turiu savo bibliotekėlėje, dabar skaitau Vitkausko apie žindymą knygą. 👍 
Felish parašė:
Vienos jaudinasi del per didelio svorio, o vat kitoms neramu del mazoko :). 26sav, +4kg. Pradzioj stengiausi valgyt kuo daugiau ir gan koloringa maista, bet niekas …
Nesijaudinkite, aš sūnaus besilaukdama 9 kg priaugusi buvau, nors ir sveriau 52 kg iki pastojimo, nesakė, kad mažai priaugusi buvau.
editulia93 parašė:
Tai kiek, mielosios, jau priaugote siai dienai svorio ir kiek savaiteliu turite? ;) idomu pasiziuret ar as cia daug labai priaugau ar normaliaimums 25sav ir +7.…
Man 26+3 priaugau 4,6kg.
DaivAda parašė:
Nesijaudinkite, aš sūnaus besilaukdama 9 kg priaugusi buvau, nors ir sveriau 52 kg iki pastojimo, nesakė, kad mažai priaugusi buvau.
Tai 9 kiek teko skaityti normali zemutine riba:). O koks vaikutis gime? Normalaus svorio?
As su pirmu tiksliai nepamenu, bet 4-5 kg is viso buvau priaugus, vaikas gime 3650. Buvau normalaus kuno sudejimo, nei stambi, nei kuda, labai dziaugiausi, nes nestumas buvo super lengvas, iki gimdymo darzus ravejau, langus ploviau
sitas nestumas sunkesnis, nes jau pilvas nemazas, dar tik 26 sav, o jau 5 kg plius. Manau pabaigoj bus sunku. Taip kad tikrai reikia tik dziaugtis nedideliu prieaugiu, o ne pergyvent. Su dideliu svoriu pabaigoj nestumo ypac vasara kancia gali buti.
Felish parašė:
Tai 9 kiek teko skaityti normali zemutine riba:). O koks vaikutis gime? Normalaus svorio?
Keletą savaičių anksčiau, svėrė 2765 kg, bet ir dukrelė pilnai išnešiota svėrė 3110 g, mano maži vaikai gimsta🙂
DaivAda parašė:
Prisegu pagrindines, kurias turiu savo bibliotekėlėje, dabar skaitau Vitkausko apie žindymą knygą. 👍 😊 Apie neštumą pardavusi esu kažkiek, po dukrytės nemaniau, ka…
Saunuole, as ir visa kruva turiu
bet va dar pas Jus pamaciau kuriu noriu
Mamos, o kaip jums su nėštumo priežiūra šiuo laikotarpiu? Aš jau pradedu nepasitikėti saviskes gydytoja, nes itin retos apžiūros... Dabar visai pasiūlė vizitą tik geguzes 22dm kai lankiausi kovo 20d. Nėštumas nėra rizikingas, bet vis tik... Tik 1k atliko šlapimo tyrimą, kraujo tyrimai tik 13 sav. Atlikti...
13 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai