Gaby_ parašė:
Tai va kas keisčiausia, kai tikrino sakė kaklelis net nepradėjęs veiklos, nei sutrumpėjęs, nei prasiveres
Bet sąremiai tai dažni 😮 ir toniukų niekas nematuoja?
Gaby_ parašė:
Tai va kas keisčiausia, kai tikrino sakė kaklelis net nepradėjęs veiklos, nei sutrumpėjęs, nei prasiveres
Jasy parašė:
Ar yra dar kuriai kad susitraukinėja gimda kas kokias 10min? Nu žiauriai čia man šiandien sutraukia, nei gulejimas nei sėdėjimas nepadeda.. Ar čia jau normalu į pab…
Normalu, dušas nepadeda?
gyvaciute parašė:
Normalu, dušas nepadeda?
Ne..
Mingi parašė:
Paprasykit kad į vonia leistų pagulet. Tikrai sumažins skausmus. Bent jau aš su pirma gulėjau, tai daug lengviau buvo.kantrybės ir stiprybės. 👊 Giliai kvėpuokit…
gyvaciute parašė:
Vonios čia nėra, bet yra dušai. Liepia eiti po dušu kokiam pusvalandžiui, poto po poros val pasikviečia kad pamatuotų tonus. Paskutinį kartą žiūrėjo tonus 00:10 kažkur, tai sakė jau nebe paruošiamieji sąrėmiai o tikri, liepė eiti po dušu geram pusvalandžiui, po kokios valandos ar poros vėl žiūrės tonus
dominus1234 parašė:
O po vandenų nubegimo pvz trecia kartą gimdanciai jaučiu ten išvis viskas gali greit įvykti?
Gydytoja minėjo, kad 3-ią kartą gimdant kol atvyksti, gali net ir 7-8 cm atsivėrimas būti. Beabejo daug išimčių būna.
dominus1234 parašė:
O po vandenų nubegimo pvz trecia kartą gimdanciai jaučiu ten išvis viskas gali greit įvykti?
Pas mane 4val nakties nubego. 13:15 turejau jau suneli. Bet kiekvienai skirtingai zinokit
15 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai