Gaby_ parašė:
O jūs būnant kambaryje dedate vaikučiams kepurytes?
Ne. Namie šilta.
Gaby_ parašė:
O jūs būnant kambaryje dedate vaikučiams kepurytes?
Ne. Namie šilta.
Meskinuke parašė:
Vakar buvom patikroj,tai priaugo tik 450g sake misiniu primaitint vakare pries miega ir po 2 sav ateiti pasisverti😮
Mes kai gimem tai 10 proc svorio netekom, ilgiau ligoninej gulejom, nesuseke zindyt.. Tai dabar namie svarstykles turim, beveik kiekviena diena pasimatuojam svori 😊
Sveikos 🙂 Gal turesit patarimu 🙂
Mums baigesi hormoninis berimas, tačiau dabar išbėre vaikiui pilvuka, buvau pas gydytoja sakė nuo mano maisto, žiūrėti kaip odele reaguoja i suvalgyta maista 🙂 Esmė kad aš daug maž visalaik nuo gimimo valgiau ta pati 🙂 Jokiu alergenu ar ten keptu maistu, dabar savaite jau jokiu pomidoru, saldumynu, pieno produktu, bet tas berimas nemažėja, jei kažkur išnyksta atsiranda kitur.. Stengiuosi tada nevalgyti to ka valgiau pvz vakar.. 😕 Galvoju gal nuo rubu skalbiklio, bet jei nuo pirmu dienu ji naudojau ir nieko nebuvo, ar gali po 4 sav. uzalgerizuot? Nebezinau ka dar galiu stebet..
Aneta_ parašė:
Sveikos 🙂 Gal turesit patarimu 🙂
Mums baigesi hormoninis berimas, tačiau dabar išbėre vaikiui pilvuka, buvau pas gy…
O kaip atskiriat hormonini berima nuo alergijos? Mus irgi pabere bet nelabai suprantu kas ten.. 🙄
Musmus parašė:
Su lioton ir as neisdrisciau..
Šiandien ryte nebegalėjau kaip tempė visą tarpvietę, tad nusprendžiau išbandyti tą lioton 100.Sakau jeigu ką - bėgsiu į dušą ir nusiplausiu 😁 patepiau truputuką ir labai saugojau, kad nepatektų į gerą vietukę. IR PO KELETOS MINUČIŲ - atslūgo visas tempimas 🥳 ir nebetempia tarpvietės jau kelios valandos 👍🏻 Nebūčiau patikėjusi, kad kojų venoms tepalas ir padės tarpvietei 🙈😁🥳👍🏻👍🏻👍🏻
Gaby_ parašė:
Kaip hemaroju gydotes?
Jau susigydžiau. Pirmiausia įsidėjau diclofenac žvakutę nuo skausmo ir kai nebeskaudėjo - microlax klizmutė. Tada kasdien rytais dar geriu gutta soft miltelių gėrymuką - minkština išmatas ir kuo tolyn tuo be skausmo tuštinausi (kitas dienas). Plius dar kasdien po kelis kart kai užeidavo skausmas (bet dar nedidelis) šaldyto sviesto (Nesūdyto !!!) įterpdavau į įšangę (labai nuramina ir nuima tą pabrinkimą šaltis). 🌸
Citrone parašė:
O kaip atskiriat hormonini berima nuo alergijos? Mus irgi pabere bet nelabai suprantu kas ten.. 🙄
Gydytoja sake, kad hormoninis buna dazniausiai tik ant veido ir beria tais baltais spuogais 🙂 O mums db raudoni maziukai ploteliais pasimete ant viso pilvelio.. sake nehormoninis jau, nes retokai jis persimeta i kitas kuno dalis..
Aug2020 parašė:
Sveikos mamytes, ar jusu leliukai jau pradejo sypsotis jums? 😄
Taip. Labai gražiai kai snekinu.
13 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai