Brunete parašė:
Jei valgo tai gerai. O maniškis nevalgo tu košių normaliai, pora šaukšteliu ir vsio
Pagal nuotaiką
Brunete parašė:
Jei valgo tai gerai. O maniškis nevalgo tu košių normaliai, pora šaukšteliu ir vsio
Pagal nuotaiką
Jilita parašė:
Esu nevilty... Nuo gimimo mažasis vis nubunda pienuko... Kuo toliau tuo dažniau. Dabar kartais kas valandą... Jaučiuosi išsekusi 😭 nežinau. Valgo 3 kartus po daug. …
Mano nuo gimimo valgo kas 2val kiaurą parą, nors vakare 17.30 valgo košytę, o miegelio eina 19.30val pavalgiusi mp ir taip mp iki ryto kas 2val. Sunku🙄, bet laikina ir tai mane palaiko😉
Wiku parašė:
Vyro sesuo duodavo pries miega kose, sake ilgiau miegodavo. As niekada nebandziau su pirmagime, nes maitinau pm, tai ten kaloriju daugiau nei kosej. Gal mp kaloriju…
Žinokit daviau. Kėlėsi 3 kartus 🤷♀️
Brunete parašė:
Nepaguosiu, bet mano mažylis jau pora mėnesių naktimis vos ne kas valandą valgo. Jau net nebežinau kiek kartų pabundu jo maitinti.
😭😭😭😭
Rose123 parašė:
Mums tas pats.. keliasi naktį gal kokia 10 kart..
😭😭😭😭
Eveetea parašė:
Pasikonsultavus su pediatre dėl dažno valgymo naktim patarė duot kelis šaukštus košės prieš miegą ir dabar keliasi vos kartą per naktį
Na daviau pilną porciją užpilamos hipp košės 🤷♀️
Juka88 parašė:
Pas mus taip pat jau apie 2 men. problema su miegu. Prabunda kas 2 -2.5 h. Kartais ir kas valanda. Nors pries tai galejo ismiegoti 5-7 val. Nezinau kas vyksta. Me…
Pas mano pirmagymę irgi 10 mėn... Nežinau ir aš kas per nesąmonė... Jaučiu kaip darausi bjauri, pikta ant viso pasaulio 😭
Justukas2020 parašė:
Sveikos, o ar yra kam buve kad vaikas neima kruties? Tik ryte prabudes pavalgo ir toliau miega. Dienos metu neima visai. Valgom tris kartus, viena diena du kart gr…
Gal jau atsisako??? Draugė sake, ka djos pirmagymis 8 mėn atsisakė pats🤷♀️
Kristi_ana parašė:
Mano nuo gimimo valgo kas 2val kiaurą parą, nors vakare 17.30 valgo košytę, o miegelio eina 19.30val pavalgiusi mp ir taip mp iki ryto kas 2val. Sunku🙄, bet laikina…
Žinot yra ir kita dukrytė. Jai ir valgyti padaryti ir užsiimti reikia... Suprantu, kad laikina... Bet tia tęsiasi 7 mėn.
Jilita parašė:
Na ir kaip išmiegojo?
Jilita parašė:
Maniškis buvo pradėjęs vos ne kas valandą keltis. Pradėjau dėti geriau sugeriančias sauskelnes nakčiai - kažkiek padėjo. Liko 2-3, kartais 4 kėlimaisi.
Prieš 2 dienas dieną išmiegodavo 3val total. Dabar jau antra diena 1,5val 😮 bet dantys dygsta. Prieš 2 dienas vienas išdygo, šiandien antras ir dar pora matytis baltuojančių pradėjo. Tai noris kaltint dantis. Vakare košės daviau, žiūrėsiu kokia man naktelė bus.
Eveetea parašė:
Na ir kaip išmiegojo?
3 kartus kėlėsi
Jilita parašė:
3 kartus kėlėsi
Arba cia jų toks laikotarpis arba jiem dantys maniškė šiandien 2 kartus kėlėsi
Mes jau taip gyvenam(miegam) apie 4men.😀🤪 Galvojau irgi dantys,turim jau du. Bet pas mus gal baisesnė problema,nes jis atsikėlęs tiutes nenori(šaukė,spjauna,stūme mano rankas ir viskas) tada galiausiai atsidūrė pas mane lovoje gauna papuli ir miegam. Tai manau būsim pripratę,vat ir sakau tau motinystės džiaugsmas tas maitinimas visada paimdavau pamaitindavau matyt uzsnusdavau pati..pamiegojo vyrutis šalia ir dabar geriausiu atveju pamiega loveleje iki pirmo prabudimo 🤪🤪🙄🙄😂🤣
Sofija 2 parašė:
Berniukas miegodamas atlošia galvytę, ar tai normalu?
O musu mergaitė irgi taip daro nakty miegodama
2 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai