Begemotike parašė:
Kiek kartu nakti einat I wc? As jau baigiu isprotet 5-7 kartai...
Dažniausiai viena🤔
Begemotike parašė:
Dažniausiai viena🤔
saule.gabija parašė:
Sveikos mamytės, o kaip jums su pilvelio augimu? Aš laukiu nesulaukiu kada jis issisaus nes dabar tai sustorejus tik atrodau😩nors vyras ramina, kad tikrai matyt jog…
Tai jūs tik džiaukites kad pilvas mažas ir nesunku🙂 pas mane didžiulis, sunku ir vaikščiot ir batus užsidet ir lovoj apsiverst🤦♀️
Airisė parašė:
Man irgi jie tokie grazus! Gaila, kad dvynukams tokiu ner. 🤦🏼♀️
Dvynukams iš vis ne kažka su vežimais😟
waiwa1401 parašė:
Tai jūs tik džiaukites kad pilvas mažas ir nesunku🙂 pas mane didžiulis, sunku ir vaikščiot ir batus užsidet ir lovoj apsiverst🤦♀️
Kai pagalvoju gal ir gerai, kad šie vargai nusikelia truputį vėlesnį laiką 😁
saule.gabija parašė:
Sveikos mamytės, o kaip jums su pilvelio augimu? Aš laukiu nesulaukiu kada jis issisaus nes dabar tai sustorejus tik atrodau😩nors vyras ramina, kad tikrai matyt jog…
Džiaukitės 🙂 Su pirmu sūnum ir man tas pilvas vos matėsi, 19 sav., kai variau pas šeimos gydytoją biuletenio prašyti, tai specialiai dėjausi aptemptą suknelę, kad matytųsi bent kažkiek pilvukas, galvojau, bus lengviau gauti nedarbingumą 🙈 Dabar tai jau toks pilvas pūpso, kad kaip tik rengiuosi ką laisvesnio, kad mažiau matytųsi 🙂
waiwa1401 parašė:
Dvynukams iš vis ne kažka su vežimais😟
Aha. Jus jau issirinkot koki pirksit?
Begemotike parašė:
Nei vieno 😁😁😁
saule.gabija parašė:
Jūs tik džiaukitės, kad mažas..
Nes maniškis tai jau didžiulis, ilgu distanciju nepaeinu iškart ieškau suoliuko kur prisėst, puškuoju labai, vos greičiau paėjus jau padustu, prakaitavimas padidėjas, batu nebeužsidedu o jei ir užsidedu tai jau prakaitas išmušęs būna, galėčiau rašyt ir rašyt minusus
o pliusas tik tas jog vien pilvas yra didelis, o nuo visur kitur svoris nukrites, tai išeis labai graži fotosesija ♥️
Airisė parašė:
Aha. Jus jau issirinkot koki pirksit?
Noriu bugaboo, bet man ju nauju kaina per didele. Padeveti ir nera pigus😏 tai dar mastyme. Dar apie twin quick galvoju. Bet bijau kad labai sunkus nebutu🤦♀️Daugiau variantu kaip ir neturiu😄 O jūs gal apsisprendus?
saule.gabija parašė:
Sveiki, žinokit, pas mane irgi mažai kas matosi. Atrodo visąlaik kad tiesiog esu gerai pavalgius
aš ir skundžiausi vienai pažįstamai, juokėsi, sakė, pažiūrėsim, ką kalbėsi paskutinėmis savaitėmis
waiwa1401 parašė:
Noriu bugaboo, bet man ju nauju kaina per didele. Padeveti ir nera pigus😏 tai dar mastyme. Dar apie twin quick galvoju. Bet bijau kad labai sunkus nebutu🤦♀️Daugiau…
Bugaboo mum visiskai nepatiko. Ir kaina nelogiska. Ciupinejau gyvai Dorjan Twin Prim. Laaabai patiko. Taip pat dar planuoju paciupineti Twin Quick ir tada tarp ju issirinkti. Bet kol kas man labiausiai Twin Prim (su juodu remu) patinka.
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai