Saulute@ parašė:
Merginos gavau gert gelezi Tardiferon ar galiu nuo jo rausvai slapintis?
As dardiferon naudoju nuo nestumo pradzios bet tokio dalyko nesu pastebejus vienintelis kad ismatos buna tamsioss
Saulute@ parašė:
As dardiferon naudoju nuo nestumo pradzios bet tokio dalyko nesu pastebejus vienintelis kad ismatos buna tamsioss
Saulute@ parašė:
Žinau, kad geriant paracetamol gali nusidazyti rausvai slapimas, arba nuo maisto😊
juratinka1 parašė:
Merginos davai surašom kokia data jums gimdyti ir kur gimdysite?labai įdomu būtų 🥰 aš tai spalio 24d numatoma, ir gimdysiu Krikščioniškuose, ar Kauno klinikinėj…
Spalio 30, jei viskas ok VGN
Saulute@ parašė:
Na tada idomu. Vakar valgiau burokeliu tai ir dar sriuba burokeliu buvo tai siandien visa diena rausvai slapinuos. Gal tada nuo ju kaip manot?
Ismatu spalva del maisto gali kisti, slapimo tapti rausva del burokeliu tikrai ne... Skambinkit ryt gydytojai.
Saulute@ parašė:
Na tada idomu. Vakar valgiau burokeliu tai ir dar sriuba burokeliu buvo tai siandien visa diena rausvai slapinuos. Gal tada nuo ju kaip manot?
Net neabejokit, kad 100% nuo burokėlių
nepergyvenkite
Saulute@ parašė:
Kai geriau burokėlių sultis, tikrai pasidazes buvo šlapimas rausvai. Čia ne nėštumo metu, bet vistiek. Pamenu paskui skaičiau kažkur, kad gali taip but nuo sulčių burokėlių. Tai gal gali ir nuo burokų jei nemažai valgėt
juratinka1 parašė:
Aš už Jurbarko 10km gyvenu. Įdomu būtų sužinot apie Raseinių ligonine
Aš prieš Jurbarką 10km. Gyvenu 😂😅 galbūt kažkas iš merginų žinos apie Raseinių ligoninę☺️
13 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai