Sandy20 parašė:
Sveikos merginos,nu va guliu su nuleistais vandenim, fiksuoja saremius aparatas,tai pirma valanda kaip nuleido tai nieko nejauciau, snaudziau, o dabar jau praėjo 2.…
Sėkmingai ir kuo greičiau! Laikykitės! Lauksim naujienų!
Sandy20 parašė:
Sveikos merginos,nu va guliu su nuleistais vandenim, fiksuoja saremius aparatas,tai pirma valanda kaip nuleido tai nieko nejauciau, snaudziau, o dabar jau praėjo 2.…
Agnile parašė:
Ačiū 😘
Sandy20 parašė:
Tik nežinau dėl epidiurio ka daryti nes sake su juo viskas užsitęsia ilgiau, tai va galvoju ar kankintis ir kentėti ar vis gi imti. 🤔
Kai jau tikrai skaudės labai labai - imkit, atsipalaiduosit, pailsėsit ir kaklas kai kada tokiu atveju net veriasi greičiau kai nesi įsitempusi.
Sandy20 parašė:
Lengvo jums gimdymo! Viskas dėl jūsų kūdikėlio! 🌷
Sandy20 parašė:
Laikom laikom! Linkiu greitai ir lengvai!
Sandy20 parašė:
Laikom kumščius, kad tik viskas greičiau 👍😉
Sveikos. Aš šiandien po vizito. Išmatavo berniuką, tai pasirodo jo pilvukas mažiukas, svoris nedidelis, gimdos aukštis irgi nedidelis. Dabar sveria gal tik 2600 g. Liepė ateiti po 2 savaičių, jei bus vėl mažesnis pažiūrėjus, tad reikės skatinti gimdymą. Labai nusiminiau. Tikiuosi vystosi normaliai. Bandau nusiraminti, bet ašaros upeliais teka. Maža kas mano vaikučiui. Dar taip pagalvojau, kad mano tas pilvas toks nedidelis, lyginant su kitom. Ne be reikalo į tai atkreipiau dėmesį.
Sandy20, ir be pasakymo laikom mes visos tuos kumscius suspaudusios😊 as kia gimdziau, man vandenis nuleido 10val ryto, tada daug vaiksciojau, irgi kaskokiu labai skausmy nejauciau. Apie 13val nuvede i gimdyklos palata, tada viskas jau intensyvejo. Kaip buvo toliau nepasakosiu, bet 18 val gime dukra. Linkiu jums greiciau susisukti ir jau po pietu gal duosit geru ziniu mums ir teigiamu emociju
Sandy20 parašė:
Sekmes Jums ir stiprybės! 🙏♥️ Neuzilgo laikysit savo maziuka ant ranku 🥰 ir baisiausia bus praeja! 🎉♥️
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai