MomToBe parašė:
Va taip atrode ta palata. Tik ne visos palatos dar turi vonias, tai norint gimdyti vonioj ir dar priklauso nuo sekmes ar nebus jos uzimtos
Wow, kaip nerealiai palata atrodo...
Sandy20 parašė:
Ačiū labai mergaites už palaikyma visu😘 tai va 12.55 gimė mūsų Danielius (Daniel) 2340 gr, 49 cm. Sąrėmiai prasidėjo jau tokie rimtesni nuo 10.30 val,bet apsėjau be…
O jeeezau!! Kaip nerealu, sveikinu, ♥️ parasyki, vis kaip sekasi Tau ir Danieliui augti. =)
Teres.aa parašė:
Labas, oho kiek prirašėt per porą dienikių, privalau skaityti kiekvieną dieną, nes poto labai atsilieku 😁
As irgi gavau tapukus dovanu😍 o siaip ta pati Ina man sake kad skalbe mano kojinytes gal nemelavo? =)
EmiGabi parašė:
Man lygiai tas pats, labai mažai jaučiu judesių ir tokie nestiprūs. Turiu doplerį, tai vis pasiklausau, kad būtų ramiau...
Man lygiai tas pats, jei nerimauju, dopleri isijungiu=) o siaip ne is aktyviuju mazylis=)
Bellinda parašė:
Na čia gal kiekvienai skirtingai tas pilvuko dydis.. Aš tai dar laukiu kada pilvukas mano nusileis žemyn, bet ir vėl gi galvoju gal nebūtinai jis ir turi nusileisti…
Ne visoms kiek zinau nusileidzia, ypac pirmakartems=)
Erika Varvoliene parašė:
Mano terminas vasario 14, bet sendien buvau apžiūroj tai sakė kad jau nuo 25 sausio galiu bet kada pagimdyti o tai būtų sutapimas. 🙈
O del kokiu priezasciu itaria, kad galite anksciau pagimdyti? =)