2020.01.16 19:59 (prieš 6 m.)
Aš pati LT medicina nusivylus nesu apart savo gimdymo istorijos, nes šiaip nelabai ligota esu dar, tai mažai susidūrus, bet kažkokių bėdų neturėjau, visur laiku gavau aš ar mano vyras su dukra gydymą. Bet kiek pasiklausai kaip kokioj Norgėj gydo ar UK, tai rimtai taip ir atrodo, kad duoda tik ibuprofeną ir paracetamolį nuo visko, o normalių specų nėra arba eilė po kelis metus per kuriuos numirt gali, bent jau NO tai ten norvegai kažkokie glušai medicinoje, 2 metus gali laukt eilėj ir numirt 10 kart kol tau atras kas negerai, o prieš tai dar 10 kart neteisingai nustatys diagnozę, 3 kart išoperuos, ne tą galą remontuos, o kai jau atranda, tai būna dažnu atveju too late, nes jau būni luošas arba kapuose. Tas pats su veterinarija, labai prastai ten su veterinarais (nors pas juos čia prestižinė profesija, jie labai didžiuojasi ja), pas mus LT net nėra ko lyginti kompetencijos ir jų žinių, kur į viską atsakymas - "pas mus tokių ligų nėra, mes labai saugi šalis, mes to ar ano nedarome gyvūnams, to netiriame, nuo to neskiepijam, pas mus nėra kirminų, pasiutligės" ir pan. pezalai, joooo, tik kažkodėl pati diagnozę nusistačiau kai gyvenau ir dar jiems turėjau įrodinėti atlikti tyrimus, kurie tik patvirtino ligą.
Bet jie ir tada dar sugebėjo ginčytis ir sakyti, kad čia ne jų kaltė, kad laiku nenustatė, o neva aš iš LT atvežiau jiems