Saulyte10 parašė:
. Mano gyventojai irgi nebloga namelį turi 😀😀.. Jau labai sunku su tokiu..
Man jau dabar sunku su savo tokiu vaiksčioti o kas bus veliau kaip bus 33ir daugiau tai ridentis reikes 😁🥰
Saulyte10 parašė:
. Mano gyventojai irgi nebloga namelį turi 😀😀.. Jau labai sunku su tokiu..
Man jau dabar sunku su savo tokiu vaiksčioti o kas bus veliau kaip bus 33ir daugiau tai ridentis reikes 😁🥰
sestokaiteaiste parašė:
Oj žinokit aš jau ir norėčiau pagimdyti 😬😂 nes tikrai sunku, namų net ne susitvarkau normaliai, tuojau pavargstu, o dar kažkuris šlapimo pūslę už spaudžia tai išvis be žodžių aš tada,vairuot kol kas galiu dar telpu prie vairo😂 nors vyras sakė nebeduos man mašinos, kad nepagimdyciau bevairuodama😂😂
Lulu parašė:
Va koki arbuza jau uzauginom nuo rugpjuciokoks bus 38sav net bijau pagalvoti
![]()
Mano toks 17sav 🤦♀️ Irgi baisu kaip toliau reikes.. bus ‘smagu’ 🤯😁
Saulyte10 parašė:
Oj žinokit aš jau ir norėčiau pagimdyti 😬😂 nes tikrai sunku, namų net ne susitvarkau normaliai, tuojau pavargstu, o dar kažkuris šlapimo pūslę už spaudžia tai išvis…
Aš tikiu kad jau ir noras yra gimdyt nes persunku yra jau isivaizduoju 😊🥰manes dar viskas laukia prieš akis
Saulyte10 parašė:
Mamos tos kurios gavot motinystės išmoka iš Sodros, per kiek laiko ją gavot? Peržiūrėjau savo Sodros paskyroje kad man išmokos išmokėjimo data Sausio 16,bet pinigų …
Mane nuo vasario3išleidzia i dekreta ,tai irgi kreipsiuos i sodra del pinigėliu žesim kaip bus 😊
Saulyte10 parašė:
Mamos tos kurios gavot motinystės išmoka iš Sodros, per kiek laiko ją gavot? Peržiūrėjau savo Sodros paskyroje kad man išmokos išmokėjimo data Sausio 16,bet pinigų …
O jus internetu prašyma pildet ar ėjot i sodra del dekretinių pinigelių?
Mamytes as turiu klausima ar jus dar sugebat užsimti myliuka su vyru savo ar nebeišeina , nes aš kai sužinojau kad dvynukai ir biški buvo keblumo po ligonines taip ir nebedarau myliuko nors norisi bet stengiames susilaikyt , baisu kad nebūtu problemu ,nors daktaras nei karto neužsiminė jog negalima . Pačiai atrodo jog gims greičiau jei užsimsim ,nors emocijod ir visa kita juk labai sveika kiek skaiciau
sestokaiteaiste parašė:
O jus internetu prašyma pildet ar ėjot i sodra del dekretinių pinigelių?
Ėjau į Sodra tiesiai.
sestokaiteaiste parašė:
Mamytes as turiu klausima ar jus dar sugebat užsimti myliuka su vyru savo ar nebeišeina , nes aš kai sužinojau kad dvynukai ir biški buvo keblumo po ligonines taip …
Per visą nėštumą gal 2-3 kartai buvo😂 kažkaip netraukia manęs ant šito reikalo, su pirmu galėjau tai daryt be problemų, o vat dabar visiškai nenoriu
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai