Ramos parašė:
Vyrukas - 3,1 kg, mergina -2,9 kg Po menesio vyrukas -5,4 kg, mergina -5 kg. Dabar po savaites pas gydytoja, tai speju abu bus virs 6 kg 😂🙈
Oho kaip greitai augate😀
Ramos parašė:
Vyrukas - 3,1 kg, mergina -2,9 kg Po menesio vyrukas -5,4 kg, mergina -5 kg. Dabar po savaites pas gydytoja, tai speju abu bus virs 6 kg 😂🙈
Oho kaip greitai augate😀
Reda.MM parašė:
Sveikos mamytes. Pagelbėkite! Gimdymo atostogos baigiasi liepos 22d., tai man dabar reikia prašymą darbdaviui parašyti, ar kada?
Galite jau rasyti
Ermelita parašė:
Galite jau rasyti![]()
O data tai jei atostogos iki liepos 22d. Tai rašyti nuo 07 23d? Taip? Dviems metams tai iki vaiko gimimo datos, taip ?
Reda.MM parašė:
O data tai jei atostogos iki liepos 22d. Tai rašyti nuo 07 23d? Taip? Dviems metams tai iki vaiko gimimo datos, taip ?
Taip
Reda.MM parašė:
Man irgi 07.22 baigiasi. Tai darboviete prasyma pilde 21.07.23-23.06.02🙂 gime mazyle 06.02. Pasirasiau jau praeita sav
Puuppaa parašė:
Mamos, reikia patarimo.
Mažiulis visada guli pasisukęs tik į dešinę pusę. Vis bandau pasukti į kairę, bet …
Musu ir buvo kad i viena daugiau, kadangi maitinu su buteliuku tai visada maitindavau priesinga puse pasukus, taip pat paremdavau pledu kad neatsisuktu, o dabar priesingai labiau megsta ta puse gulet nei budavo🙂
Nuciukas parašė:
Musu ir buvo kad i viena daugiau, kadangi maitinu su buteliuku tai visada maitindavau priesinga puse pasukus, taip pat paremdavau pledu kad neatsisuktu, o dabar pri…
Aš irgi maitinu buteliuku iš priešingos. Bet jis kai užmiega nusisuka. Bandžiau irgi remti kad neatsisuktų bet tiek muistosi kad pasislenka ir niekas nepadeda.
Ger2 parašė:
Man irgi 07.22 baigiasi. Tai darboviete prasyma pilde 21.07.23-23.06.02🙂 gime mazyle 06.02. Pasirasiau jau praeita sav
As tai pildziau trim metam su mintim, kad kai sueis dveji ir bus pavasaris, ta vasara 2023 metu dar noresis paatostogaut
7 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai