nesliocike parašė:
Man tai įdomu kada reikia pranešt darbdaviui, kad nebūtų per vėlu?🤔
Jau kaip ir laikas, tuoj bus 15 savaičių, turi jau kaip ir zinoti😊
nesliocike parašė:
Man tai įdomu kada reikia pranešt darbdaviui, kad nebūtų per vėlu?🤔
Jau kaip ir laikas, tuoj bus 15 savaičių, turi jau kaip ir zinoti😊
Labas merginos. Gal kuri turite rekomendacijų kur Kaune nueiti privačiai echo? Turėjau patikrą klinikose praeitą savaitę, bet gudytoja sakė kad kažkodėl blogai mato, apsunkintos sąlygos tyrimui ar kažkas tai pan... tai taip ne iki galo ramu paliko man, norėčiau dar vienos patikros kol nėra 13+6 sav.. 🤷♀️
nesliocike parašė:
Naudojau šią priemonę, tikrai faina, bet plaukai gražus kol naudoji. Bet slinkimo nesumažino.
Lelia_Lelius parašė:
Slenka nuo hormonu kaitos. Galit nieko nedaryt per metus po gimdymo visos busit sunkirpciukais nuo atauganciu plaukų. Reikia tiesiog išlaukti sita etapą…
Aš naudoju Jazz, prieš nėštumą apstojo visai slinkti plaukai, o dabar slenka tik vos vos, aišku aš reguliariai vartojau ir vartoju visokių rūšių vitaminus, stengiuosi ir maistą pilnai subalansuota valgyti, nepastebėjau nei ant dantų plaukų nagų nei dabar nieko pakitusio.
Akviliutte parašė:
Aš naudoju Jazz, prieš nėštumą apstojo visai slinkti plaukai, o dabar slenka tik vos vos, aišku aš reguliariai vartojau ir vartoju visokių rūšių vitaminus, stengiuo…
Šiaip plaukai turėtų dabar pradėt išgyventi aukso amžių
aš jau pradedu jausti vėl purumus visus jų 😃 ir auga sparčiai, bet žinau, kad paskui po gimdymo vis tiek galėsi daryti ką nori, teks atsisveikinti ir laukti naujos ševeliūros😁
nesliocike parašė:
va apie šį daug gerų atsiliepimų ir man rekomendavo🤔bet brangus blem😔😁
Tai Olaplex nuo slinkimo niekuo nepadės. Apmažint gali trupėjimą šviesintų plaukų, bet ne slinkimą
Pabandykite Ohira kalogeno kursą 3kart.Dar cinkas su selenu. Bet sudedamoji turi būti ne selenas, o L-selenometioninas. Aš sugėriau dėl imuninės ir dėl odos daugiau. Plauku nesiskundžiau, bet po pirmo nėštumo gerokai išsišėriau. Dabar jau žinočiau, ką vartoti. Tiek blakstienos, tiek antakiai ir galvos plaukai daug daug pridygo mažiukų
Aguona_ parašė:
Šiaip plaukai turėtų dabar pradėt išgyventi aukso amžiųaš jau pradedu jausti vėl purumus visus jų 😃 ir auga sparčiai, bet žinau, kad paskui po gimdymo vis tiek …
Na žiurėsim, jei dar mano genai suveiks iš mamos pusės tai manyčiau bus visai neblogai, šiaip kaip sakiau po pirmųjų 3 mėn. dar nepastebėjau, kad slinktų, man visada šiek tiek paslenka dėl policistinių kiaušidžių sindromo, bet kažko kardinolais jo tikejausi - nebuvo.
O kodėl Jūs sakote, kad po nėštumo teks atsisveikinti ir laukti naujos ševeliūros?
Akviliutte parašė:
Na žiurėsim, jei dar mano genai suveiks iš mamos pusės tai manyčiau bus visai neblogai, šiaip kaip sakiau po pirmųjų 3 mėn. dar nepastebėjau, kad slinktų, man visad…
Nes po nestumo labai daznai kuriai plaukai slenka kuokstais...del hormonu pokyciu
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai