Myliusniega parašė:
Nesuprantu, kodėl nepriima 😞
As ryte pasiprasiau ir tik pries pora valandu patvirtinima gavau
Myliusniega parašė:
Nesuprantu, kodėl nepriima 😞
As ryte pasiprasiau ir tik pries pora valandu patvirtinima gavau
Mano testai lyg ir ryškesni, bet vis nesulaukiu tu dviejų ryškių... Diena į tualetą lakstau kas pusę h, naktį keliuosi min 2-3 kartus į tualetą. Tai taip išeina, kad vienus NT daraus ir pavalgius ir atsigerus nes nebegaliu badaut 😄 o kitus plius minus su rytiniu. Kaip manot ar tai galėjo iškraipyti testų ryškumą, ar tokiu laiku jau įtakos tai mažai turi?

ar normalus ryskejimas? Paskutinis šiandien bet jau ir pavalgius ir į tualetą n kartu lakscius.. 😐
Ciklas 25 dienos, tai pagal mano paskaičiavimus šiandien 21 dpo 🙂
Minimalistė parašė:
Mano testai lyg ir ryškesni, bet vis nesulaukiu tu dviejų ryškių... Diena į tualetą lakstau kas pusę h, naktį keliuosi min 2-3 kartus į tualetą. Tai taip išeina, ka…
viskas cia labai gerai, sveikinu
Raganele83 parašė:
viskas cia labai gerai, sveikinu![]()
Ačiū labai ☺️ nuraminote 😊
pipiras22 parašė:
Jau kai plius minus susidarys ir atkeliaus visos kovinukų mamytės, siūlyčiau grupę padaryti uždara/privačia, nes dabar tai visa Lietuva gali skaityti mūsų džiaugsmu…
Jjustuuke parašė:
Kam jūs kas dien daroties tuos testus? Čia jums liepė gydytoja taip daryt ar kaip? Nes su visais nėštumais pasidariau po vieną testą, pamačiau, kad dvi juostelės ir…
O jus nervas ima nuo to?
Nori merginos ir darosi 🤔
Mila09 parašė:
O jus nervas ima nuo to?Nori merginos ir darosi 🤔
Tiesiog klausiu, nes nelabai suprantu koks tikslas, pas mane jokio nervo nėra, bet pas jus kažkodėl yra 🤔 jeigu žinote gal galit paaiškinti? Nes tikrai įdomu, testai neryškėja jeigu nesivystantis, ar kaip?
Jjustuuke parašė:
Kam jūs kas dien daroties tuos testus? Čia jums liepė gydytoja taip daryt ar kaip? Nes su visais nėštumais pasidariau po vieną testą, pamačiau, kad dvi juostelės ir…
Tai jums ir gerai. Jūs matyt problemų su nėštumu nesat turėjusi, jums pasisekė 😉 Aš testus dariausi stebėti ar auga hcg, t.y. ar mažylis vystosi, nes pirmas testas labai blankus buvo🙂
Jjustuuke parašė:
Tiesiog klausiu, nes nelabai suprantu koks tikslas, pas mane jokio nervo nėra, bet pas jus kažkodėl yra 🤔 jeigu žinote gal galit paaiškinti? Nes tikrai įdomu, testa…
Negi jums gaila ar kliuna? Tikrai matyt nesat turejusi bedeliu, kas yra gerai jusu atzvilgiu. Bet nemanau, kad korektiska kabinetis prie tokiu menkniekiu. 🤦🏻♀️
14 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai