JonVytė parašė:
Jis garina, o kaip paskui sutrina?
Su Avent viskas aišku.
Taip, paskui galima ir sutrinti. Dar galima sterilizuot buteliukus ar pasisildyt piena ar tyrele. Taip pat papildomai galima isigyt inda kruopoms virti.
JonVytė parašė:
Jis garina, o kaip paskui sutrina?
Su Avent viskas aišku.
Taip, paskui galima ir sutrinti. Dar galima sterilizuot buteliukus ar pasisildyt piena ar tyrele. Taip pat papildomai galima isigyt inda kruopoms virti.
AgBn parašė:
Ar lengva naudotis, ten pat garina ir ten pat trina?
JonVytė parašė:
Merginos turiu bėda su saldumynais.... jeigu naktelė mažiau miego arba jeigu nėra kada prisnauati kartu su mažium dienos metu, tai man šakės, suvalgyčiau belenkiek …
Tai trūksta organizmui energijos, todėl ir norisi saldumynų.
Išeitis : nepirkti saldumynų, taip nepasiduosite pagundai. Keisti saldumynus vaisiais.
JonVytė parašė:
Ar lengva naudotis, ten pat garina ir ten pat trina?
Paziurekite video, kad geriau suprastumet kaip ten kas vyksta :
O del saldumynu, tai man lygiai tas pats. Ziuriu, kad ir kavos jau daugiau isgeriu, nes sunku pratempt diena. Jeigu namuose nera ko saldaus, tepu medu ant batono 🤦♀️🤣 ziauriai jegu nera ir jokie kiti pakaitalai nepadeda.
AgBn parašė:
O kaip sterilizuot, su 1 programa?
JonVytė parašė:
Merginos turiu bėda su saldumynais.... jeigu naktelė mažiau miego arba jeigu nėra kada prisnauati kartu su mažium dienos metu, tai man šakės, suvalgyčiau belenkiek …
Aš irgi valgau jų daug.. Tai bent 53kg prilaikau 😂 nes su pavalgymu visaip būna, o po nakties išbadėjusi atsikeliu. Pusryčius būtinai sūreliu baigiu 🤣
Andria parašė:
Aš irgi valgau jų daug.. Tai bent 53kg prilaikau 😂 nes su pavalgymu visaip būna, o po nakties išbadėjusi atsikeliu. Pusryčius būtinai sūreliu baigiu 🤣
Pusryčius😄 Aš be jų užmigt negaliu😄
linspi parašė:
Mums 6 mėn. ir beveik dvi savaites dantų ne su žiburiu nesimato 😕
Mums 7 mėn ir taip pat nerasta 😁
Andria parašė:
O kaip sterilizuot, su 1 programa?
Sterilizuojama ta pacia programa kaip ir garinimo
Negaliu atsakyt, kaip ten tiksliai, kadangi man truksta detales, be kurios negaliu atlikt sios funkcijos 🤦♀️
15 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai