Baikštukė parašė:
Šildytuvų principas, kad įpilamas vanduo ir jis šildo tą vendenį, o į vandenį dedi buteliuką ir šildai taip buteliuką. Tai tikrai tiks buteliukams, kurie tilps, neb…
Na pas mane į avent tomee netelpa 🤣
Baikštukė parašė:
Šildytuvų principas, kad įpilamas vanduo ir jis šildo tą vendenį, o į vandenį dedi buteliuką ir šildai taip buteliuką. Tai tikrai tiks buteliukams, kurie tilps, neb…
Greit bus braskiukas parašė:
Wow! Kokio dydžio tas vaikas? Ar kas nors nutiko?
Vaikas iki metukų. Nežinu ar kas rimtai nutiko, išėjom maudytis.
Baseinų aš nemėgstu niekada. O šiaip turbūt normaliai ten, vaikui patinka, net ir ta kinezioterapeutė sakė, kad jis labai gerai jaučiasi, kiti verkia.
JonVytė parašė:
Vaikas iki metukų. Nežinu ar kas rimtai nutiko, išėjom maudytis.
O ten vaiką tiesiog rankose plukdai ar deda ratą?
Turėjom ir mes varyt, bet pastaruoju metu vaikui su nuotaika labai prastai, tai nusikėliau, vietos aišku irgi buvo tik po mėnesio...
Andria parašė:
Man telpa i avento bet gal kitoks modelis 🙈🙈
Greit bus braskiukas parašė:
O ten vaiką tiesiog rankose plukdai ar deda ratą?
Turėjom ir mes varyt, bet pastaruoju metu vaikui su nuotaika labai prastai, tai nu…
Yra sparneliai, galima uždėti. Bet esmė daryti nurodytus pratimus.
Red_Flower parašė:
Kaaip skaudziai sunus sukando su dantenom speneli ir tempia ir taip 3 kartus 😖😖😖 dantu dar nera, o jau taip skaudziai kandziojasi..
Galvojau mano vienos vaikas paselo.. Spenelius skauda, nes nesuprantu kaip jis čia taip zinda, kanda, tempia.. Dantų nėra... Kada tai baigsis nes skausmelis tai ojojoj...
KotrynaDO parašė:
Labuka. As dar su klausimukuKadangi su savim beveik nieko nepasiemiau ir palikau viska pas mama tad dairausi pirkt trintuvo/garintuvo. Sakykite kas kokius turit…
Na aš beaba pirkau, tai visi jie garsiai trina...bet ištikrųjų galima išsiversti su paprasru garpuodžiu ir trintuvu iš lidl pirkom. Tik šiek tiek ilgiau užtrunka
Andria parašė:
Na aš beaba pirkau, tai visi jie garsiai trina...bet ištikrųjų galima išsiversti su paprasru garpuodžiu ir trintuvu iš lidl pirkom. Tik šiek tiek ilgiau užtrunka…
Kažkas avent turi. Gal pakomentuotumėt?
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai