2022.01.19 08:31 (prieš 4 m.)
Bomparyy parašė:
Tikrai taip, negaliu atsipalaiduot, atrodo visos pagal valandas maitina, o aš nu bele kada, nori ir duodu, bet gal tai nėra gerai. O dėl atsiputimo pritariu, bet ka…
Tikrai be reikalo kreipiat dėmesį į tuos patarimus. Mano vaikas miega vienas lovytėj savo kambary nuo 2 sav., nesupau ant rankų visai iki kol nepradėjo šliaužiot ir stotis lovoj, tai dabar pasupu, kad nusiramintų. Miegojo kieme visus miegelius iki Naujų metų, ir -15 buvo ir daugiau jutiminė, tik dabar jau ne, nes lipa iš vežimo. Na ir daug kitų dalykų, kurie tikrai netiktų kitam vaikui ir nebūtų priimtini kitai mamai. Čia gi Jūsų vaikas, jis kitoks nei mano ar daugelio, Jūs irgi kitokia. Galų gale, na ar mes visos valgom pagal valandas? Kažkas gal, aš tikrai ne. Skirtingi žmonės esam, o tas mažas vaikas irgi žmogus. Jei jam patinka užkandžiauti, tai jau toks jis yra ir nieko čia blogo. Nereiki dėl to blogai jaustis ar galvot, kad esat bloga mama. Savo vaikui Jūs tikrai pati geriausia.
Dar pasidalinsiu, kad iš vaikystės prisimenu, kad mane versdavo valgyt, iki ašarų būdavo ir palikdavo vakare tamsioj virtuvėj su išjungta šviesa prie lėkštės košės, atseit, sėdėsiu, kol suvalgysiu. Ir užmigdavau aš toj virtuvėj prie stalo, ir užkasdavau mėsos gabaliukus gėlių vazonuose, slėpdavau po taburetės pagalvėle ir pan. Man dabar 36 ir iki šiol negaliu net obuolio atsikąsti ar kokio sausainio su arbata, jei pvz tik TV įjungtas, o šiaip prieblanda, man būtina šviesą įsijungt.