Sunburst parašė:
Sveiki, kad čia jūs įkėlėtę termometro nuotrauką. Aš turiu iš evolu firmos inhaliatorių ir jis tyliai veikia🙂
Susižioplinau ne tą nuotrauką įkėlus bet turėjau omenyje būtent šį, kūrį jūs įkėlėt
Sunburst parašė:
Sveiki, kad čia jūs įkėlėtę termometro nuotrauką. Aš turiu iš evolu firmos inhaliatorių ir jis tyliai veikia🙂
Susižioplinau ne tą nuotrauką įkėlus bet turėjau omenyje būtent šį, kūrį jūs įkėlėt
Sunburst parašė:
Turim ir mes šitą. Tai tikrai tyliai veikia.
Plius gerai, kad ta šviečianti lemputė užsidengia ir naktį visai netrukdo. Ką esu gidėjusi dėl to angel inhaliatoriaus 😌
Rimaa91 parašė:
nu as ir taip darydavau. tik uzmiega begu i virtuve. bet nebevalgo MP tai valgom kieta maista jau pries miega. todel kazkaip kiekviena d ir gaminu. bet jau gudrauju…
Jeigu virtuvė kampinė,galima tiesiog kėdę su atlošu pristumti ,tada lieka tik vienas šonas atviras,ties kuriuo ir stoviu. Kitaip ašarų pakalnė😄
Rimaa91 parašė:
parekomenduokit vaiku dermatologa vilniuje. aciu
Kisieliene Inovatyvios dermatologijos centre
Dangustėė parašė:
Sveikos. Kokias arbatytes duodat vaikams? Manoji nelabai geria vandenį, gal arbatytės skanesnės būtų.![]()
Aš duodu įvairias, duodu vaikiška žolelių arbatėlę patinka, "Kakės makės" arbatėles bandėme, dabar duodu iš kaimo parsivežėme vyšnių kompotą skiedžiu su vandenuku, labai mėgsta 🤗
Mano mergaite geria nemazai vandens, dienos metu 600-800ml ir nakti 200ml geria. Cia normalu kad tiek isgeria ? Ar reiktu sunerimt ir pasitikrinti del cukraus ? Ji pastoviai dienos metu buteliuka pati ima ir geria. Nakti keliasi ir praso ant staliuko stovincio buteliuko.
Katažyna95 parašė:
Mano mergaite geria nemazai vandens, dienos metu 600-800ml ir nakti 200ml geria. Cia normalu kad tiek isgeria ? Ar reiktu sunerimt ir pasitikrinti del cukraus ? Ji…
O piwno geria?