2021.10.13 08:17 (prieš 4 m.)
Greta.Orent parašė:
Sveikos mamytės, reikia patarimo. Kaip jūs tvarkotės su visokiais komentarais iš aplinkinių kaip geriausia auginti jūsų vaiką? Vyras sako tiesiog nekreipt demesio i…
Oi gera tema 😆 Kas iš vis per nesąmonė kištis ir patarinėti, kai to neprašoma? Kodėl norisi nėštumą ir vaiko auginimą susieti su savimi ir sakyti kaip geriau elgtis...man tada norisi daryti atvirksčiai arba kandžiau pakomentuoti. Mano tėtis nesikišo ir nepatarinėjo nei su 1nei su 2 vaiku, mama atpratinau patarinėti ir pergyventi, kad auginam ir elgiames kitaip. Vyro tėvai irgi, manau, perdėta rūpestį rodo, tai padėkoji ir priminį kad tvarkomės patys. Kad šeima patarinėja tai žiūri atlaidžiau, nes žinai kad rūpinasi ir nori padėti. O jau kas kitą kai pašaliniai pradėda komentuoti, patarinėti...🙈 paskutinis nusiskundimas buvo iš tetuličių, kad kodėl neduodu vaiko palaikyti, nes taip norisi mažiūką ant rankų paimti, neva kažkokią palaimą pajausti, o aš taip ir neduodu, nes man atrodo kurių velnių dabar tą 1.5 mėn. vaiką visiems per rankas paleisti, kiekvienas su savo emocijomis, nuotaikomis, auromis ir norais... nu kažkaip mes su vyru nenusiteikę dar tuo mažiuku dalintis su visais.