Ieva.Z parašė:
Tada greiciausiai guldys skatinimuidar gali buti,kad pamegins pakrapstineti kakleli pries tai... jei ir skatins-nebijokit. Mane skatino su sunum. 41 savaite buv…
Ačiū, jūsų patirtis šiek tiek ramina 🙂
Ieva.Z parašė:
Tada greiciausiai guldys skatinimuidar gali buti,kad pamegins pakrapstineti kakleli pries tai... jei ir skatins-nebijokit. Mane skatino su sunum. 41 savaite buv…
Ačiū, jūsų patirtis šiek tiek ramina 🙂
Greit bus braskiukas parašė:
Šakės kaip pasisekė! 🥳
Aš bijau kas manęs laukia, jau po termino o kaklelis nė kiek nesutrumpėjo ir nesip…
Na as 41 savaite su siuntimu keliausi i gimdymo namus, ir sake jie ten ivertins viska. Sake gali guldyt skatinimui, o gali dar paleist savaitei namo.
Bet as nebeiskesciau savaites. Man tas sonkauliu skaudejimas kazkoks kosmosas!
Visa laiptine isveiciau, namus, pedikiurus, manikiurus, viska ka radau isskalbiau, vienu zodziu, kas po ranka buvo ta sveiciau. Nu ir vel nejauciu apart to sonkaulio skausmo, jokiu pojuciu
Dziuliki parašė:
Mums visiems stenėjimams išsigelbėjimas vyšnių kauliukų pagalvėlė pašildyta anr pilvuko, iškart mažiukas purpsėti pradeda. Tai dabar per dieną ir 10 kartų šildau ją…
O dedat ant drabuzelio ta pagalvele?
mamazitta parašė:
O su pirmaja pagulde mane tik 42sav. Tai pirma diena kelis kartus ten prakrapste ir butu leide dar iki ryto laukt veiklos, bet paskui gavos ekstra cp
O siaube, 42 savaite! Isprotėčiau 😱 aš dejuoju kad iki 41 dar laukt reik, skauda man labai vaikščioti ir irgi mažylis gerai šonkaulius aplamdo, apie miega išvis nekalbu... žiūriu nepadeda, nei tvarkymasis nei šunų "skalbimas" 😂
Linkiu ir Jums ir sau, kad mažuliai greičiau krapštytūsi! Gi pavasaris, nėr jau čia ko laukt!!! 😂
mamazitta parašė:
Na as 41 savaite su siuntimu keliausi i gimdymo namus, ir sake jie ten ivertins viska. Sake gali guldyt skatinimui, o gali dar paleist savaitei namo.
Oho,jus cia kai nenescia pavaret
mamazitta parašė:
Tai kai vaziavot i gimdykla, kas kiek min. jau buvo saremiai? Noreciau ir as su 7cm. atkeliaut![]()
![]()
As vaziavau kai buvo kas 5min, prasidejo 19h, prisistaciau apie 23h ir jau 8cm buvo, bet pries tai nakti keleta valandu kas 10min buvo, o dienos metu retai tebuvo
Ieva.Z parašė:
Oho,jus cia kai nenescia pavaret![]()
Tai jau nebezinau, ka daryt
Vaiksciojimas nepadeda, tai emiausi drastiskesniu veiksmu
Nu vis maudena trupuciuka. Tai gal trumpeja bent kazkas.
Man daktare visiskai netikrino kaklelio, tai net nezinau koks jis
Greit bus braskiukas parašė:
O siaube, 42 savaite! Isprotėčiau 😱 aš dejuoju kad iki 41 dar laukt reik, skauda man labai vaikščioti ir irgi mažylis gerai šonkaulius aplamdo, apie miega išvis nek…
Linkiu ir as Jums to paties! Ir sau
laurasadz parašė:
As vaziavau kai buvo kas 5min, prasidejo 19h, prisistaciau apie 23h ir jau 8cm buvo, bet pries tai nakti keleta valandu kas 10min buvo, o dienos metu retai tebuvo
O man tik maudenimai lengvi uzeina ir viskas
Tinylove parašė:
Sveikinimai! Kazkaip praleidau jus ir nemaciau kad pagimdete? Tai sulaukete termino ar anksciau truputuka? Nes atsimenu kad teko ilga laika guleti pries tai
As nepasigyriau anksciau, nes visiskai nebeliko laiko TD 🙈
Mano ponulis gime termino diena - lygiai 40 sav ir 0d 😍 taip, as 6 savaites buvau su tausojanciu rezimu ir po to dar 12 savaiciu su pilnai gulimu
nuo 37 savaites pradejau vaikscioti ir gyventi normaliai
tai dar 3 savaites isnesiojau
bet vistiek galiausiai man extra cp padare, nes vaikutis neslinko gimdymo takais, o saremiai prie pilno atsiverimo buvo per trumpi, kad stangintis
Mistka parašė:
O dedat ant drabuzelio ta pagalvele?
Taip dedu ant rūbelių.
6 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai