Irvutė parašė:
Pas mane tokia pat situacija, maitinu is kruties, tada nutrauktas pienas, tada misinukas... dar pradzioj pienuko nebuvo pas mane, o su pientraukiu labai mazai nusit…
Sako,kad pientraukis neaistraukia tiek,kiek kudikelis
Irvutė parašė:
Pas mane tokia pat situacija, maitinu is kruties, tada nutrauktas pienas, tada misinukas... dar pradzioj pienuko nebuvo pas mane, o su pientraukiu labai mazai nusit…
Sako,kad pientraukis neaistraukia tiek,kiek kudikelis
Niuse parašė:
Rytoj bus savaitė viršaus 🙃
Man irgi
kokie tolimesni veiksmai?
Kaip savijauta?
Supratau☺️ taip ir buvo kaip dauguma sakėte - šiandien išsinešė skiepui ir kraujo paėmimui. Ir tuo pačiu kadangi paleidžia namo jau tai sugūžėjo vienas po kito iš daktarų patikrinti.
Kai pirmas vaikas, tai užtat ir iškilo klausimų ar čia viskas ok, kad tiek vizitavimų per tas dienas, bet vadinas taip ir turi būti
mamazitta parašė:
Man irgikokie tolimesni veiksmai?
Kaip savijauta?
Viskas skauda, tinsta.. Rytoj planiškai gulsiuos į ligoninę, tada stebes ir tikiuosi paskatins, nes niekas nevyksta. Šiaip sakė, kaklelis ilgio apie 1.5-2cm, atsidares 2cm. Ginekologe, komentavo, kad iš bedos vandenis jau pavyktų nuleisti.
O kokia jūsų situacija? 😊
Niuse parašė:
Viskas skauda, tinsta.. Rytoj planiškai gulsiuos į ligoninę, tada stebes ir tikiuosi paskatins, nes niekas nevyksta. Šiaip sakė, kaklelis ilgio apie 1.5-2cm, atsida…
Naktimis nebepamiegu, dar tas skausmas sonkauliuose ir krutines lastoje. Kazkoks psichologinis sunkumas uzgule
Rytoj taip pat siuntima turiu i ligonine. Kaklelio niekas netikrino. Ginekologe sake gali guldyt, o gali dar ir namo isleisti. Bet jau tikrai nebenoriu namo. Lai pasilieka mane skatinimui
Muere parašė:
As duodu is buteliuko nutraukta piena... Niekaip nepavyksta jam ismokti maitintis is kruties. Musu vargsiukas kai gime praleido 4 dienas reanimacijoje ir prprato pr…
Toesiog imti ir neduoti buteliuko o duot krūtinę,ir išmoks. Mano pirmagime 3dienas praleodo inkubatotiui nešiau ištisai savo nutraukta piena, maitino is buteliuko. Pora dienų kai leido but jau su manim pavargau ir išmoko, tiesiog išlaukt ir prakentet reikejo, nes ir apgraužė ir rėkė ir neėmė krūties, bet as nepasidaviau norejau pati maitint ir viskas pavyko😉 tad jai norit pati maitint paaukokit ištisą gulejimą lovoj bent pora dienų nes ištisai kabos ant krūtinės atrodys nedavalgo, jei prakentėsit bus viskas ok😉
mamazitta parašė:
Naktimis nebepamiegu, dar tas skausmas sonkauliuose ir krutines lastoje. Kazkoks psichologinis sunkumas uzgule![]()
O jusų lelius didelis? Visada atitiko terminai pagal echoskopa? Kaip placentos subrendimas?
Niuse parašė:
O jusų lelius didelis? Visada atitiko terminai pagal echoskopa? Kaip placentos subrendimas?
Man pranasavo ji didesni. Sake bus apie 4kg. tai bijau, kad neuzaugtu per didelis. O del placentos niejo nesake. Paskutini karta echo dare 38sav. Sake vandenu viskas ok tik.
Pagal echo 3 dienos terminas anksciau turejo but. Tai rytoj pagal echo butu 10 dienu po termino
mamazitta parašė:
Man pranasavo ji didesni. Sake bus apie 4kg. tai bijau, kad neuzaugtu per didelis. O del placentos niejo nesake. Paskutini karta echo dare 38sav. Sake vandenu viska…
Mano irgi didelis mažylis 40 sav buvo 3900-+450g. Irgi bijau uzaugint dar didesnį 🙃 nors mano svoris pakrito pusę ir kg per savaitę. Vandenų sakė į didesnę pusę, bet del to kad vaikas nemažas 🙂
Niuse parašė:
Mano irgi didelis mažylis 40 sav buvo 3900-+450g. Irgi bijau uzaugint dar didesnį 🙃 nors mano svoris pakrito pusę ir kg per savaitę. Vandenų sakė į didesnę pusę, be…
Man 40sav. Tik gimdos dugnas nebepaaugo. Bet sake del to, kad nusileido jau vaikutis. Kokiam mieste gimdysit?
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai