mamazitta parašė:
Man 40sav. Tik gimdos dugnas nebepaaugo. Bet sake del to, kad nusileido jau vaikutis. Kokiam mieste gimdysit?
Panevėžyje, o jūs? Man irgi gimdos dugnas šiek tiek žemiau, bet dar vaikas nera pilnai įsistatęs 🙃
mamazitta parašė:
Man 40sav. Tik gimdos dugnas nebepaaugo. Bet sake del to, kad nusileido jau vaikutis. Kokiam mieste gimdysit?
Panevėžyje, o jūs? Man irgi gimdos dugnas šiek tiek žemiau, bet dar vaikas nera pilnai įsistatęs 🙃
Niuse parašė:
Klaipėdoje
man irgi pilnumoje nebuvo isistates.
Na kaip bebutu jau vistiek finiso tiesioji lauks musu
Žindančios mamos, ar ribojate savo maistą, kad vaikui pilvo neskaudėtų? Su pirmu nieko neribojau anot kavos ir pieno, o šiai dienai gaunasi , kad valgau tik virtą vištieną su grikiais kažkoks absurdas. Tai dbr mažiukas atpilti pradėjo, sarkastiškai sakau, nežinau, ko dabar atsisakyti ar vištos ar grikių....
Greit bus braskiukas parašė:
Siaubas, kaip dabar jaučiatės? Kur gimdete?
Cia veiksmas ne Lt, Airijoje.. Lt manau butu buve viskas kitaip. Berniukas gime virs 4kg, visa suplysau 4laipsnio plysimas. Skauda dar viska.. Svarbiausia kad sunelis db jauciasi gerai... O žaizdos uzgis...
Allana parašė:
Žindančios mamos, ar ribojate savo maistą, kad vaikui pilvo neskaudėtų? Su pirmu nieko neribojau anot kavos ir pieno, o šiai dienai gaunasi , kad valgau tik virtą v…
As su pirmaja nieko neribojau. Tik susimazinus piena buvau. Tai atpildavo labai retai, kai per didele srove pienuko prisitraukdavo. O piena ribojau, nes baltyminiais spuogeliais isberta budavo
Apelsinass parašė:
Sveikos. Gal kas nors galit papasakot kaip priregistravot vaikelį? Jungiuosi per mepis, einu prisijungti per savo banką, nes neturiu el.parašo ir daugiau nebežinau …
Kai pajungia banką, reikia pasirinkti el.valdžios vartai
Apelsinass parašė:
Sveikos. Gal kas nors galit papasakot kaip priregistravot vaikelį? Jungiuosi per mepis, einu prisijungti per savo banką, nes neturiu el.parašo ir daugiau nebežinau …
Prie elektroninių valdžios vsrtų jungtis reikia, tada per juos nukreips i mepis sistemą. ☺️
Allana parašė:
Žindančios mamos, ar ribojate savo maistą, kad vaikui pilvo neskaudėtų? Su pirmu nieko neribojau anot kavos ir pieno, o šiai dienai gaunasi , kad valgau tik virtą v…
Vat ir man klausimas. As kava geriu, ryte 1 puodeli.
Bet manoji panele man atrodo neturiu to sotumo jausmo. Nes ji galetu valgyti jauciu kas valanda 😳
Tai bandau istempti bent 2 val. Nes paskui labai man atrodo persivalgo ir jai skauda pilveli.
Svoris auga labai gerai, per 10 dienu priaugo 500 gr
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai