2021.06.09 10:19 (prieš 5 m.)
Donataso parašė:
Sveikos. Mes sunkiai jau telpam į autokėdutę, kuri yra iki 13kg iš 3in1 komplekto. Išėmus įdėklą, labai jau sėdima padėtis pasidaro, o vaikiukas dar nesėdi..😶
…
Pakeiskite pagalvėle. Aš kelias turiu nusipirkusi, taip ir sukuosi, mažam dėjau didelė maxi Cosi, dabar ta per didele dedu mažesnė ir tuoj išimsiu...
Muere parašė:
Ar yra tokiu kur po gimdymo jauciates nesugijusios/neatsigavusios?. As turejau didziausia plysima, kuris sunkiai gyja... Siulai pabego kiek kartu ejau pas ginekolog…
Aš po šito gimdymo LB greitai atsigavau, nes man prakirpo ir susiuvo ir per savaitę gimdymo takai sugijo. Iš ligoninės grįžau jau viskas ok buvo. Po pirmo gimdymo - natūralaus plyšimo gijau labai ilgai. Mėnesį nesedejau, sekso nebuvo 6 men, emociškai ir fiziškai jaučiausi blogai nes nuolat valgiau ledus, kad turėčiau jėgų. Tai žinokite laiko tikrai nedaug praėjo.... Pasikonsultuokite su kitu gydytojų dėl tarpvietės, kad būtų ramiau. Aš taip Dariau po pirmo nėštumo. Nuėjau, pasižiūrėjo į randa ir sako, jums skauda? Sakau taip, manau, kad tu en kažkas negerai. Sako LB didelis randas, kur nėra gydymo. Aš net buvau galvojusi, kad man ten nervinius kreivai susiuvo (retais atvejais persiuna). Tad konsultuokitea su medikais, pasiguoskite, nelaikykite savyje ir bandykite atsigauti. Reguliarus miegas, sveikas maistas, konstruktyvus desertas ir malonus nieko neveikimas