mamazitta parašė:
Apraset grynai mano vaika![]()
Dabar bent laukiu, kol sedet prades gal lengviau bus tada
Mus gelbeja pusiau sedima sportinuko "poza". Bent turi i ka ziuret, nes po jo koncertu lauke, jau pradejau bijot eit i lauka 😂
mamazitta parašė:
Apraset grynai mano vaika![]()
Dabar bent laukiu, kol sedet prades gal lengviau bus tada
Mus gelbeja pusiau sedima sportinuko "poza". Bent turi i ka ziuret, nes po jo koncertu lauke, jau pradejau bijot eit i lauka 😂
Indrėė11 parašė:
Sveikos rašau su klaisimu kas turi isidėjusios varine spirale, kaip buvo jūsų pirmosios menesinės po jos įsidėjimo?
As isidejau,db laukiu sekanciu men,jau pradeda po truputi tepliot.
Kas del vezimo,nu tpfu tpfu tpfu...sedim ramiai,va db lauke miega jis pokolkas,o kai nemiega pakeliu nugarele lopsio ir pasizvalgo.
Kaip juokiuos auginu auksini vaika🙈 nakti ismiega visa,savaitgali atsikelia 7 pavalgo ir dar valandele pamiegam🙂
Muere parašė:
Gal kam is vaikuciu yra refliuksas? Kaip gydotes?...mano vaikiukas riecia nugara ir pradejo labai daug atpylineti. Itariam refliuksa planuojam kreiptis i seimos gyd…
Mano vaikui yra, geriam gastrotuss baby ir aš prisižiūriu mityba. Siaip jeigu svoris auga gal nėra ko pergyventi, maniskiui su svoriu buvo nekas... dar varysim pilvo echoskopija pasidaryt dėl viso pikto
Greit bus braskiukas parašė:
Mano vaikui yra, geriam gastrotuss baby ir aš prisižiūriu mityba. Siaip jeigu svoris auga gal nėra ko pergyventi, maniskiui su svoriu buvo nekas... dar varysim pilv…
Tai va kad sunkokai auga... Kokie pas jus buvo simptomai?
Muere parašė:
Tai va kad sunkokai auga... Kokie pas jus buvo simptomai?
Nuolatinis atpylinejimas, buna iškart pavalgius, buna po kurio laiko ale varške, bet gan stipriai. Labiausiai kai vaikas spurda, vartaliojasi. Aišku dar buvo nuo kažko ir stipriai suvidureves, bet po gerųjų bakterijų pasitaisė. Su gastrotus baby ir šiek tiek ilgiau stacia panesiojus geriau.
Dar gali būti, jog vaikas persivalgo, tai liepė šiek tiek retinti maitinimus, bet kažkaip sunkiai mums sekasi 🙈
Muere parašė:
Gal kam is vaikuciu yra refliuksas? Kaip gydotes?...mano vaikiukas riecia nugara ir pradejo labai daug atpylineti. Itariam refliuksa planuojam kreiptis i seimos gyd…
Riecia nugara atgal? Tai susije su refliuksu? 🤔 maniskis irgi riestis pradejo... ir atpilineja nemazai, buna fontanais ar suvirskintu pienu... bet svoris auga, na bet man labai neramu, ar pasisavina pakankamai reikiamu medziagu
Karštomis dienomis kaip pastarosios, mano dama sunkiai valgo. Krūtį reikia vos ne grynai kišti. Dažniausiai ašarų pakalnė būna. Biški patraukia ir baigiasi. :/ Bet va kai numiega kieme ir jau paskui tai atrodo išbadėjus būna. Traukia ir traukia. Šlapinasi normaliai, kakoja irgi... Bet va nebėra tų valgymo intervalų 🙈
13 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai