2021.08.06 13:16 (prieš 4 m.)
Inga_Inga parašė:
Mazai cia labai minimali norma gi
nu kas mazai .. padaugink is 4 savaiciu.. ir gaunas normaliai.. mano Jokubas maximuma ka nuvo per menesinpriauges 800g,o tiap visalaik 400-500g. Ir tia yra norma.. as iki siol nesuprantu ten toj NO nori kd visi vaikai butu burbulai:))) Pati maziau stresuok,nes ki stresuoji tai ir gaunas taip.. :))
maiva parašė:
Sveikos mamytes, ar jus visos pasiskiepijusios? Nestumo metu nesiskiepijau maitinant irgi neplanavau bet turbut teks... Pagal nauja projekta nuo rugs 13 i gyd istau…
Neplanuoju skiepintis kol maitinsiu.. tikria per mazai tyrimu ir rizikuot vaiku as bijau.. tiesiog vyresnelius ves vyras,o del maziuko teks testuotis.. labai nenoriu.. yra ziauri diskriminacija.. nes tiek psiskiepija tiek ne gali susirgt ir but viruso nesiotojais.. tai yra didelis absurdas... ir man labai pikta,nes blee is mokesciu tai atskaiciuoja kosmosa uz nedicinines paslaugas...
Spurguspurga parašė:
Kazkaip ten galima pasidaryti pgr testa ir po nrigiamo ats 48 val galioja .Tai per jas i gyd istaiga.Zodziu nesamoniu nesamone.
Visiska nesamone,nes sistemos nebus suderintos. Kaip suderint vizita pas gydytoja ir ta testa laiku? neimanoma...
chaospixiee parašė:
įdomiai, nes kiek teko domėtis - visur nuomonė priešinga. ir gydytoja sakė skiepytis saugu. pirmą dozę gavau, ir maitinu pati, ir viskas tvarkoj. rytoj einu antro s…
Gydytojai teikia informacija kuria patys gauna.. o keik jie zino istikro? Juk neatlikti jokie tyrimai.. tiesiog esate bamduomieji triusiai.. ant kazko turi isbandyti.. ir suvesti kzkokia statistika.. Aisku kiekvienas turi pasironkti pats ,bet siuo atveju gaunasi didelis spaudimas ir prievarta.. nesu as pries skiepa sita,bet mano sprendimas skiepytis baigus maitinti.. tia kodel dabar turiu but terorizuojama visokiais testais.. nu tikrai nervina.. nes yra pazeidziama zmogaus laisve rinktis.. gryztam atgal
i sovietinius laikus..
Vikutte21 parašė:
Nieko neturiu prieš skiepus nuo tų ligų, kurios skiepų dėka senai suvaldytos ir žmonėms nebekelia pavojaus, nes tos valcinos metų metus kurtos, dešimtmečius testuot…
Butent...