smilga1 parašė:
Aš irgi vis dar maitinu mp. Maniškė normaliai maistą pradėjo valgyt tik prieš mėnesį, kai daktarės patarta, nebeduodavau dieną kas dvi val pieno, o tiesiog bandydav…
Didžiausios sėkmės!
smilga1 parašė:
Aš irgi vis dar maitinu mp. Maniškė normaliai maistą pradėjo valgyt tik prieš mėnesį, kai daktarės patarta, nebeduodavau dieną kas dvi val pieno, o tiesiog bandydav…
Didžiausios sėkmės!
Dezavu323 parašė:
Pas mus del vaiksciojimo liudni reikalai vis darnevaiksto nebent abiem rankom isikimba, jis net neatsistoja ir nestovi be atramos na tik retkarciais labai, tai …
O jus pati maitinate naktį? As nesenai rašiau ir del slogos mano vaikui.
Šven. parašė:
O jus pati maitinate naktį? As nesenai rašiau ir del slogos mano vaikui.
Ne, nemaitinu. Ilgokai buvo sloga, jau lyg nurimo ir vel lb didele dabar, akys asaroja, ciaudi dar dantenos istine, tai visai nuotaikos nera jam ir tik artumo nori
Eleonora Bonė parašė:
Mano Pranas pamersų dėžę naudoja kaip stumduką. Bet jam labiau patinka ropoti. Varo labai bistriai. Pats dar nei žingsnio nežengia. Gydytoja sakė, kad atsargūs vaik…
As naktimis nebemaitinu, liko rytinis ir po vakarinio miegiuko
Nors kartais jei tikrai lb nori ar ka lb uzsigavo ir daugiau pazindau. O su naktim buna ikrenta kokia pilnatis ar koks force major tai gauna pienuko, bet cia koki karta i dvi savaites
Nutraukti pilnai pakolkas nezadu, manes jeigu nera jam nei tu likusiu zindymu neprireikia
Sveikos, tos kurios jau nustojo maitint naktimis, kaip tai padarėt? ar vaikui duodat mišinio naktį? Gydytoja man pasakė duot mišinio, o vėliau pakeist vandeniu. Šiąnakt bandžiau, tai jis iki 2:30 išgėrė visą mažą buteliuką ~140ml gal 🙈 ir toliau budinėjos, tai neatlaikiau ir daviau krūtį
dieną nebemaitinu, maistą valgo gerai. Nesitikėjau, kad jis tiek daug naktį norės valgyt. Nors gal kvaila buvo to tikėtis, kai krūtį kas 1,5 conkina
JustJur parašė:
Sveikos, tos kurios jau nustojo maitint naktimis, kaip tai padarėt? ar vaikui duodat mišinio naktį? Gydytoja man pasakė duot mišinio, o vėliau pakeist vandeniu. Šią…
Nereikia norėti stebuklingų rezultatų per vieną naktį 🙂 vaikai yra įpratę. Maniškis pusę metų keliasi du kartus naktį mišinio ir nebandyk neduoti arba pakeisti vandeniu 😀
smilga1 parašė:
🤞🤞🤞Pasidalinkit, kaip seksis.
Gretu parašė:
As naktimis nebemaitinu, liko rytinis ir po vakarinio miegiukoNors kartais jei tikrai lb nori ar ka lb uzsigavo ir daugiau pazindau. O su naktim buna ikrenta ko…
Tobulas formatas. Taip aš irgi mielai maitinčiau forever. Pagarbėlė. Pasakojai apie trainingą tokio režimo. Man neužtektų kantrybės, bet įkvepia įkvepia. Gal ir užeis motyvacija pabandyti.
JustJur parašė:
Sveikos, tos kurios jau nustojo maitint naktimis, kaip tai padarėt? ar vaikui duodat mišinio naktį? Gydytoja man pasakė duot mišinio, o vėliau pakeist vandeniu. Šią…
Aš tai manau mišinio nėra tikslo jau duoti,kai vaikui metukai🤔
Eleonora Bonė parašė:
O pas mus natūraliai praktiškai tos naktys dingo,nors būna visko,va vakar teko ir naktį pažindyti. O šiaip būna vyras laiku pataiko ir papkį įkiša,kartais pasupa,o kartais nieko nereikia.
Eleonora Bonė parašė:
Pas mus gana naturaliai deliojos, bet korekciju ir patys darem, netikiu kad be ju musu atveju butu dinges maitinimas. As va ir dabar tam paciam kambari negaliu miegot, uzuodzia matyt 😅
JustJur parašė:
Musiskis nebekyla visai, bet vandens ar misinio nepripazintu nu niekaip. O kaip ir kita mama sake nesitikekit per nakti, jiems atprasti irgi reikia laiko, gi metai laiko sita iproti islaike tai ne taip paprasta pamest
Jau trečią parą naktį nebemaitinu, o papinuke ne tas zodis. Naktį tik prabunda iskatrt zinduka įkišu ir greit uzliuliuoju. 😄 Anksčiau, tai be šansų nepadedavo. Dabar jau padeda ismiega naktį su pakelimu kokius tris kartus. Ausu gyd patare naktį vaiku nebemaitinti nes viskas subėga i ausis todėl dažnai būna ir slogos . Kaip anksčiau minėjau juos pamaitinusi greit paguldom tai nera gerai.
7 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai