Visdarlaukianti parašė:
O kai kambaryje tamsu ar rodo vaizdą?![]()
Naktinis rezimas isijungia, ir viskas matosi puikiai😉
Visdarlaukianti parašė:
O kai kambaryje tamsu ar rodo vaizdą?![]()
Naktinis rezimas isijungia, ir viskas matosi puikiai😉
neskiuke parašė:
Sveikos , merginos per kur neštukiu rubus užsakinėjate ?
Kelnes, dzinsai h&m, nes is about you ir zalando dzinsu didzio nepataikiau niekaip, atsiboso vis grazinti, bet is ten pora marskineliu trumpom rankovem nestukem nusipirkau.Daugiau is nestukiniu neplanuoju pirkti. O megztinius,sukneles, perku ne niestukiu, kad galeciau ir po to nesioti.
Aš kai tik pastojau iškart nusipirkau urmu labai didelį kiekį rūbų iš vienos mamos. Kelnių, timpų, džinsų ir maikių belenkiek - visiems pilvo etapams. Ir porą iš h m džemperių. Kažkaip čia ir kaip su kūdikio rūbais - jie labai greitai išaugami, nespėji sunešiot o kartais net ir išvis apsirengt. Tai man šitam reikalui second handinis vartojimas labai pasiteisina
Aš taip pat vis dairausi kokių gražesnių drabužių,bet vis susilaikau nenusipirkus...nes vis turiu iš savo spintos. Tai kam bereikalingai dar prisipirkt....
Sakiau leliukui viską susižiuresiu ir isigysiu ko trūksta išėjus į dekretą,bet dairiausi ir netikėtai nusipirkau vežimėlį😊 patiko,supratau kad nėra ko laukti🙃
Georginna parašė:
As irgi labai gundausi nusipirkt nauja vezimeli, bet mane sulaiko tik kaina jo. Bet ziauriai atsibodo kiekviena diena sedet skelbimuose ir ziuret ar kas neikele 😀 b…
Jei nepaslaptis kokį vežimėlį nusižiūrėjot?😊
IngaMiMe parašė:
Jei nepaslaptis kokį vežimėlį nusižiūrėjot?😊
Cybex priam. O koki jus nusipirkot?
Labai noreciau ir as sita akmeni nusimest ir ramiai laukt
IngaMiMe parašė:
Aš taip pat vis dairausi kokių gražesnių drabužių,bet vis susilaikau nenusipirkus...nes vis turiu iš savo spintos. Tai kam bereikalingai dar prisipirkt....
Aš rezervavausi vežimą taip pat. Ryt arba poryt pasiimsim😊 Pradžioj dvejojau ar ne per greit,bet taip sakant čia nesuprasi kada tas tinkamas laikas😊
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai