Mykele parašė:
Aš skaičiau, kad iki kovo 1 dienos i VMI suplaukia visa info. Tai iki tos datos tikriausiai nieko nedarysiu...
Dabar dar karta pažiūrėjau, VMI rekomenduoja deklaruoti po kovo 1 dienos
Mykele parašė:
Aš skaičiau, kad iki kovo 1 dienos i VMI suplaukia visa info. Tai iki tos datos tikriausiai nieko nedarysiu...
TaaB parašė:
Musu zalsvi kakuciai peraugo i kraujo siulelius... dabar tenka ziuret ka valgau ir kaip reaguoja vaiko pilvukas. Gal gerai butu pagert gerasias bakterijas. Pries ta…
Su pirmagimiu tas pats buvo- pradėjo tuštintis žaliai, po to sekė kraujo siūleliai. Darėm dūrio ir lopo testus, kad nustatyti alergenus, juos pašalinus kakis susitvarkė per kelias dienas (maitinau mp)
Mykele parašė:
Aš jau pateikiau, jei kas negerai bus atmes ir tiek
kadangi parašė:
Su pirmagimiu tas pats buvo- pradėjo tuštintis žaliai, po to sekė kraujo siūleliai. Darėm dūrio ir lopo testus, kad nustatyti alergenus, juos pašalinus kakis susitv…
O kurį tinkslingiau daryt ar dūrio testas tiksliai parodo? Ar geriau iš kraujo daryti? Lopo testui sakė darvper maži, kiek vėliau jį bus galima daryti.
Dukra taip pat kakoja su kraujingais siuleliais, gleivem... nebevalgau pieno produktu, kiausinio, buvo lyg apsitvarke bet snd vel islindo, laukiam alergologo konsultacijos. Lyg ir oda paberta, pasausejus...
Vakar pradejau gerti antibiotikus kazin gali vaika nuo to berti?
M.Adams parašė:
O kurį tinkslingiau daryt ar dūrio testas tiksliai parodo? Ar geriau iš kraujo daryti? Lopo testui sakė darvper maži, kiek vėliau jį bus galima daryti.
Sūnui dūrio ir lopo testus darė kai buvo 5 mėnesiai.
Esu sau dariusi šiuos du ir taip pat iš kraujo- tai kraujas neparodė nieko, o lopai nustatė labai tiksliai alergeną. Tai iš savo patirties rekomenduočiau pradėti ne nuo kraujo (nžn kaip dabar bet už jį dar ir mokėjau apie 200 eur (jei nori kad ištirtų daugiau produktų), o dūris ir lopai nemokami
kadangi parašė:
Esu sau dariusi šiuos du ir taip pat iš kraujo- tai kraujas neparodė nieko, o lopa…
Na mes eisim privačiai, nes pas alergologa kitaip laukti ilgai , tai taip ar taip teks mokėt, svarbu atrastų kam alergiška, nes iš maisto dabar bevalgau tik 5 produktus tai situacija pasitaisius, bet jaučiu,kad pačiai nuo tokios mitybos sveikata pareis.
kadangi parašė:
Esu sau dariusi šiuos du ir taip pat iš kraujo- tai kraujas neparodė nieko, o lopa…
Chanel. parašė:
Dukra taip pat kakoja su kraujingais siuleliais, gleivem... nebevalgau pieno produktu, kiausinio, buvo lyg apsitvarke bet snd vel islindo, laukiam alergologo konsul…
Butinai gerkit pat gerąsias bakterijas ir mažiukui duokit.
Šiandien sužinojau kažkokią nesąmonę. Draugė man aiškina, kad maitinant PM kūdikiui nuo 4 mėn. reikia duoti vandens 🤦♀️ Nu pirmą kartą taip girdžiu, visur rašo, kad kūdikiui skysčių užtenka iš pieno (nesvarbu ar tai mišinys, ar mamos pienas). Gal esate apie tai kažką girdėję? Galvoju gal aš kažko nežinau ir tikrai jam duoti šiek tiek atsigert to vandens 🤦♀️
Rugsėjinukas22 parašė:
Šiandien sužinojau kažkokią nesąmonę. Draugė man aiškina, kad maitinant PM kūdikiui nuo 4 mėn. reikia duoti vandens 🤦♀️ Nu pirmą kartą taip girdžiu, visur rašo, ka…
As matitinu MP tai gal nelabai esu isigilinusi i reikalus su PM. Bet pirma karta girdziu, tokia jusu drauges pozicija.
1 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai