Mi.St parašė:
Ar yra grįžusių į darbus? Kaip derinate su vaiko priežiūra? Darželis, auklė?
Aš grįžau 0.5 etato, dirbu nuo 17 iki 21 val.darbo dienom ir šeštadieniais nuo 7 iki 15 val. Auklės jokios nesamdom, pabūna vyras, dalį laiko mano mama.
Mi.St parašė:
Ar yra grįžusių į darbus? Kaip derinate su vaiko priežiūra? Darželis, auklė?
Aš grįžau 0.5 etato, dirbu nuo 17 iki 21 val.darbo dienom ir šeštadieniais nuo 7 iki 15 val. Auklės jokios nesamdom, pabūna vyras, dalį laiko mano mama.
DandelonFuzz parašė:
Ar lankote kuri Yamaha užsiėmimus Vilniuje?
Ka įdomaus veikiate per užsiėmimus? Kiek vaikų grupėje būna?
Mes lankome, Justiniškėse. Dainuojame, šokame šiek tiek, vaikai gauna pažaisti su kokiais instrumentais, kamuoliukais ar skarelėm. Toks easy užsiėmimas, smagu, jei ir kompanija smagi 🙂
Tik maniškė be proto aktyvi, tai jai ten mažoka veiklos darosi 😄
Mamų susirenka iki 10. Kuo mažiau, tuo jaukiau tiesą sakant.
DandelonFuzz parašė:
Ar lankote kuri Yamaha užsiėmimus Vilniuje?
Ka įdomaus veikiate per užsiėmimus? Kiek vaikų grupėje būna?
Yamahos muzikos mokyklos ar tai Vilnius ar Kaunas programa vienoda, mes lamkom nuo 8 mėnesių, labai fainai, nebijo vaikų, pačiai prasiblaškymas žodžiu liuks
Gunt parašė:
Yamahos muzikos mokyklos ar tai Vilnius ar Kaunas programa vienoda, mes lamkom nuo 8 mėnesių, labai fainai, nebijo vaikų, pačiai prasiblaškymas žodžiu liuks
Mes nuo 6 men lankom mum labai patinka. Vis su vaikuciais susitinka pabendrauja, pamuzikuoja😃
Chinchinke parašė:
o yra koks lifehack kaip ikist koja i batuka?i basutes tai dar ikisam, o i ziemines i jokias nepavyksta... nes jie iki galo nei vieni neatsisega, o jis atpalaid…
Mane ir siutas paimė,kai nepavyko nei vienų normaliai uždėti...tik vassriniai kedukai maunas padoriai...
Raimonda27 parašė:
Mane ir siutas paimė,kai nepavyko nei vienų normaliai uždėti...tik vassriniai kedukai maunas padoriai...
zinokit is 3 karto pavyko batu kalne rast tinkamus
jei galit iki to batu kalno nueit galiu pasakyti kokios firmos pirkom, gla rasit ten dar
Chinchinke parašė:
o yra koks lifehack kaip ikist koja i batuka?i basutes tai dar ikisam, o i ziemines i jokias nepavyksta... nes jie iki galo nei vieni neatsisega, o jis atpalaid…
o gal jusu kojyte storesne ar keltis auksta? tuomet gali kilti problema uzmaunant, mes su tuo ir vargstam, zieminius demar naudojam tai
labai lengvai uzsideda, o va pavasariui vaziuosim rinkstis i parduotuves kad pamatuoti kad nereiktu internetu po desimt sykiu pirkti ir grazinti 🙂
roberta260 parašė:
o gal jusu kojyte storesne ar keltis auksta? tuomet gali kilti problema uzmaunant, mes su tuo ir vargstam, zieminius demar naudojam tai
jo putli ir keltis auksta, bet jau radom batu kalne, is 3 karto tinkamus
roberta260 parašė:
Gal galit pasidalint tiksliai kokius demar naudojat kur telpa aukšta keltis?
Aš batų kalne deja nieko neradau. Jos dydžio nei vienu neįkišau 😬
5 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai