laurolapas parašė:
Aš visa nėštumą borjomi pumpuoju, labai gerai padeda nuo rūgščių 👌🏻
As lygiai taip pat 😁 vyras pakuotem tempti i namus nespeja 😬
laurolapas parašė:
Aš visa nėštumą borjomi pumpuoju, labai gerai padeda nuo rūgščių 👌🏻
As lygiai taip pat 😁 vyras pakuotem tempti i namus nespeja 😬
As turiu Medisana toki trikampi drekintuva, sios firmos sake labai geri. Jau n metu turiu, ir veikia gerai, jei uzkalkeja su citrinos sultim praplaunu.
35-40 kv m kambariui jo uztenka, pakelia per nakti nuo 40 iki 53-57 kazkur... kainos nepamenu, bet tikrai pigiau nei 50... kokie 30 gal.. pigu.lt pirkau, ir dabar jie juos turi -ziurejau kad gal antra pasiim5, kad nenesiot...
Arkadia parašė:
Mamytės, kažkada seniai lyg jau ir buvo tokia tema, bet neberandu - kokias mobilias aukles renkatės? Kažkada esu mačiusi kažkokią nuorodą Aliexpress iš EU sandėlių,…
Jaigu prireiks pirksiu sia. Yra babyblog apzvga tai kainos ir kokybes santykis manau super
https://www.lemona.lt/beviele-wi-fi-kamera-w2-1080p-valdoma-360-tuya-smart-life-nous.html
O kas liecia gimdyma, tai VGN pries 15 metu irgi turejau labai neigiama patirti su uzgauliojimais ir patyciom ir dar po to prasta savijauta...tai ten nenoriu...
Santaruose mano gine sako man nera ka veikt, tipo palikt toms, kam labiau reikia
O mamos sako ten konvejeris...
Tai lieka kaip ir Antakalnis. Bet as vis dar nesuprantu, kaip su tais gydytojais tartis, jei sako per covidus neiseina to padaryt... pamokykit mane kvaila... nes man tai po to pirmo gimdymo toks stresas, kad vos ne iki testamento rasymo jau...
Dar ir savijauta ne is geriausiu, amzius irgi deja
tai kazkaip labai pergyvenu... plius labai didelis pilvas, bijau, kad vaikas bus didelia, bamba jau visa isvirtus, jauciu ir diastaze sviecia man... tai labai stresuoju...
monija parašė:
Pas mus irgi šildomos grindys, drėgmė dabar 57, šiluma 22 laipsniai prie rekupo, jei būtų kelias dienas išjungtas tai kokia 70 drėgmė būtų jaučiu, nors dbr 57 irgi …
Kaip idomiai...o pas mus 20 kai kur, ziauriai sausas oras
Pienes pukas parašė:
Pas mus buvo tragiškai sausa. Net iki 20% nukrisdavo. Dabar virš 40%, bet gal kad orai pasikeitė. Nusipirkau pamačiusi FB grupėj. Jis 119 kainavo. Dar neišnagrinėjo…
Koks ten drekintuvas? Gal galima daugiau info?
Chinchinke parašė:
O kas liecia gimdyma, tai VGN pries 15 metu irgi turejau labai neigiama patirti su uzgauliojimais ir patyciom ir dar po to prasta savijauta...tai ten nenoriu...
Nuvaziuokite i ligonine vizitui kurioje planuojate gimdyti ir susitarkite
Baby_1 parašė:
O mes apie šį mąstome. Gal kas turite tokį?
https://paciupk.lt/deals/deal-44264-ultragarsinis-oro-drekintuvas-carruzzo-4-l
Baby_1 parašė:
Gal jūs pasidarę esat, kad jum tik ištrauktų drėgmę, o šviežio nepaduotų? O ir šiaip turbūt yra nustatymai kiek tos drėgmės namuose palikti. Šiaip vyras sureguliavo, aš nagų nekišu, bet ant pultelio matau, kad ir lašelių skaičius yra
3 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai