2022.01.08 09:20 (prieš 4 m.)
Marttaman parašė:
Sveikos Mamytės, norėjau pasidomėti kokia buvo jūsų pirmoji naktis su naujagimiu jau parvažiavus namo iš ligoninės? Ką darėte pirmiausia? Tarkim ar lovyte nešėte į …
Paskatinot malonų procesą - prisiminimus apie pirmagimę😊❤️
Pirmiausia tai vos tik įėjus per duris aš apsižliumbiau, nežinau kodėl, bet jaučiausi tokia laiminga 😀
Jeigu gerai prisimenu, pirmomis naktimis bandžiau migdyti lovelėje šalia, vienodam aukštyje su mūsų lova, su nuimtu kraštu. Bet paskui pajutau, kad mane vargina atsikėlus maitinti, todėl geriau pailsėdavau kai ji miegodavo kartu. O kai tik pabusdavo, papuką į burną ir toliau snausdavau.
Prisimenu labai gerai, kad jaučiau viską aplink, nors atrodė kad tikrai gerai išsiilsėdavau. Bet jaučiau kiekvieną mergytės "kniurkt", kiekvieną tėčio apsivertimą šalia ir net katino bidzenimą kambario grindimis. 🙂
Bet vaikas buvo auksinis miegotojas, dienom net viską pasidaryt spėdavau ir dar likdavo laiko, nes ilgai miegodavo, sočiai valgydavo😊 tai nagai buvo nulakuoti, valgyt padaryta, rūbeliai išlyginti😀
DuokDie ir dbr tokį ramų leliuką❤️😊
Ir pas mane buvo įdubęs vienas spenelis, bet ji taip godžiai žindė, kad vis tiek išsitraukdavo pienuką be priekaištų😀